Astronapoved

Pozor, to je horoskop za petek trinajstega

N.K.
13. 10. 2023, 05.50
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v devici, ob 2.22 preide v tehtnico.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Bojevito se boste danes vrgli v neko delo, a ne bo tako hitro obrodilo sadov. Nikar ne obupajte, vseeno se bo izplačalo.

BIK – Preteklost boste končno postavili na stranski tir. Spomnite se na partnerja in ga presenetite s kakšno gesto, ki bo obema ostala v dobrem spominu.

DVOJČKA – O financah, ki vas bremenijo, se morate pogovoriti z nadrejenim, in najbolje, da to opravite čim prej. Po prvem koraku bo vse lažje.

RAK – Poskušali boste zmagati na vseh področjih, a se bo malce zapletlo. To vam naj ne vzame veselja, saj ste na napredek odlično pripravljeni.

LEV – Odrekli se boste neki prednosti, vendar vas zaradi tega ne bodo prav nič bolj cenili. Obljuba vas bo razburila, vendar si tega ne jemljite preveč k srcu.

DEVICA – Precej tehtno boste danes sprejemali odločitve, predvsem poslovne. Izžarevali boste samozavest in voljo in počutje bo stabilno.

TEHTNICA – Ste na dobri poti do nepričakovanega uspeha. Z malo več taktike in dobre volje vam bo danes uspelo nekaj, kar vam bodo vsi zavidali.

ŠKORPIJON – Nekomu ste dali napačen občutek, čeprav z obljubo niste mislili nič slabega. Naložili ste si veliko obveznosti, a jih boste zlahka premagovali.

STRELEC – Danes se bodo stvari obrnile pozitivno, zato so skrbi in obremenitve odveč. Končali boste zahteven projekt, ki vam bo prinesel velik dobiček.

KOZOROG – Nikar ne hitite, pred vami je dovolj časa, da se lahko pravilno odločite. Zaupajte šestemu čutu, saj z denarjem ne boste imeli težav.

VODNAR – Poslušajte nasvet starejšega prijatelja, ki vam hoče dobro in ima toliko izkušenj, da lahko pomaga. Poglobite se v svet svojih pričakovanj.

RIBI – Organizirajte srečanje, a ne pozabite na partnerja. Uživali boste tudi v njegovi družbi. Na področju dela prehajate v obdobje večjih sprememb.