Astrohumor

Način smrčanja ni naključje

Neja Kralj
18. 10. 2023, 15.31
Deli članek:

Mrzlo obdobje je že tu, dnevi so krajši in noči bodo še daljše, kar seveda pomeni, da bomo več pod odejami. In ko se toplemu objemu postelje prepustimo, se tudi sprostimo … ter zasmrčimo.

AdobeStock
Kdo bi si mislil, da tudi iz načina smrčanja lahko razberemo celo nebesnso znamenje smrčača.

A glej ga, zlomka, smrčanje ni enako smrčanju, vsako prinaša prav posebno sporočilo. Ker gre pri smrčanju za zelo različne zvoke, so jih astrologi strokovno razvrstili po astroloških znamenjih, da vam bo laže vedeti, s kom imate opravka, ko ga med spanjem zaslišite. In obratno, po zvoku smrčanja lahko določite, v katerem nebesnem znamenju je rojena oseba, ki je poskrbela, da nočni mir ni prehud.

OVEN: Smrči tako glasno in močno, da ste prav nervozni. Sploh ker imate občutek, da neznansko uživa tako v smrčanju kot draženju vas.

BIK: To je počasno in vztrajno smrčanje, ne motite ga z brezupnimi poskusi, da bi ga zbudili, saj vam ne bo uspelo. V svoje smrčečem svetu nič ne sliši in nič ne vidi.

DVOJČKA: Smrči vse do trenutka, ko se odločite, da ga predramite in končate to mučenje, tedaj pa nezavedno neha sam od sebe in nadaljuje takoj, ko se prevalite nazaj na svojo stran postelje.

RAK: Ne more varno spati brez dobrega smrčanja in se navadno začne braniti takoj, ko mu poskušate, čeprav nežno, prikazati, da zaradi tega preprosto ne morete spati.

LEV: Ne smrči – lev rjove! Ko te grozljive zvoke posnamete in mu jih predvajate z namenom, da bi pri njem izzvali vsaj malo sočutja, lahko z grozo ugotovite le, da je na svoje smrčanje – vražje ponosen!

DEVICA: Dajte devici poslušati posnetek smrčanja leva. Poslušala ga bo desetkrat, vas nenehno spraševala o primerjavi z njo in poslej spala zelo rahlo. Če bo to trajalo malce predolgo, bo resno zbolela.

TEHTNICA: Glasno, a lepo, skoraj umetniško smrčanje. Prav čudno, kaj vse lahko uspeva tehtnici, ali ne?

ŠKORPIJON: Njegovo smrčanje vas zadene v dno duše. Še posebej če v temi sedite sredi postelje in razmišljate, ali vam bo v tej noči omogočeno vsaj za trenutek zatisniti oči.

STRELEC: To smrčanje je vse glasnejše in glasnejše, in ko ga zbudite, vas živahno vpraša, ali je bilo zabavno poslušati ali ne ...

KOZOROG: Klasično, jasno in glasno smrčanje spominja na resno poslovno zadevo. To smrčanje je tako bogato, da bi ga lahko uvrstili celo na borzo. Čisto značilno za vse kozoroge.

VODNAR: Njegov vodnarski ugled močno usiha ob dejstvu, da se ob smrčanju slini in pušča kot stara pipa, zaradi česar je spanje ob njem dvojno nelagodno. Drugačen pa je od drugih, to pa!

RIBI: Namesto kakšnega posploševanja le primer: možakar, po horoskopu riba, je v kampu smrčal tako glasno, da so ga prijatelji skupaj s posteljo na kolescih odnesli za grmovje na drugi strani kampa. Ko se je zbudil, se je čudil, kje je. Oh, življenje ribe je včasih res tako skrivnostno.