Astronapoved

Horoskop za soboto, 21. oktobra

N. K.
21. 10. 2023, 06.33
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – V službi se obetajo pozitivni premiki, ki vas bodo presenetili. Na kaj takega ste dolgo čakali, saj v zadnjih časih niste našli pravih besed.

BIK – Okolje vas bo danes popeljalo k novim zaključkom, ki vas bodo razveseljevali. Na pomoč vam bo popoldne priskočil nekdo, ki mu resnično zaupate.

DVOJČKA – Nekomu bi radi povedali svoje mnenje, vendar vam okoliščine tega ne bodo dovolile. Srečanje ne bo potekalo tako, kot ste si predstavljali.

RAK – Prisluhnite srcu in mu sledite, saj le tako ne boste obžalovali te pomembne odločitve. Vezani ne boste razumeli partnerja, kar ga bo prizadelo.

LEV – Spremembe, ki jih boste doživeli, vam bodo koristile v prihodnosti. Znali si boste narediti pravi načrt in se postaviti zase na samosvoj način.

DEVICA – Premislite o določenem odnosu, ki vas vznemirja. Morda je bolje tisto, kar se dogaja zdaj, čeprav morda niste najbolj zadovoljni in bi radi kaj več.

TEHTNICA – Partnerju pripravite njegovo najljubšo jed in čaka vas presenečenje. Samski boste zadovoljni z odločitvijo, ki ste jo sprejeli v preteklosti.

ŠKORPIJON – Omejite prevelika pričakovanja, ki vas držijo nazaj. Nekaj bi radi rešili z nekaj besedami, a ne gre tako hitro. Morate se organizirati drugače.

STRELEC – Z nekom se očitno ne morete dogovoriti. Zato je morda najbolje, da se držite znanega in ukvarjate z nečim, pri čemer ste najbolje organizirani.

KOZOROG – Jutro bo umirjeno, naporna bo sredina dneva, ko vas bo od notranjih bojev kar razganjalo, potem pa se bodo stvari počasi začele umirjati.

VODNAR – Vse se še lahko spremeni in tudi vi boste spoznali neko napako ali napačno oceno. Za ljubezen ne bo dovolj časa, saj boste z mislimi drugje.

RIBI – Prenehajte zapletati stvari in skrbeti, saj se bodo zadeve kmalu začele obračati v vaše dobro. Prišli boste tudi do določenih pomembnih zaključkov.