Astronapoved

Horoskop za torek, 24. oktober

N.K.
24. 10. 2023, 06.02
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v vodnarju, ob 10.33 preide v ribi.

Dreamstime
/

OVEN – Tako neustrašni se boste zdeli ljudem, da si bo celo kdo zaželel biti na vašem mestu. Dobro izkoristite to energijo in ponujene priložnosti.

BIK – Zdaj je dober čas, da ustvarite dober vtis. Oddajali boste toplino v pravih okoliščinah in dovolili ljudem, da vas vidijo kot pristno in skrbno osebo.

DVOJČKA – Za neko delo ali učenje potrebujete precej časa. Ne morete pa se sprostiti, ker ni najustreznejši dan za razmišljanje o zahtevnih podvigih.

RAK – Komunikacija med sodelavci bo zelo pomembna. Čeprav se bo zdelo, da ne poslušajo, se izogibajte uporabi sarkazma ali drugih obrambnih taktik.

LEV – Zdelo se vam bo, da vam v življenju nekaj manjka. Spremenite razmerje med kariernimi in zasebnimi cilji, da bodo po vaši meri, in ne po meri okolice.

DEVICA – Začeli se vam bodo vrstiti nenavadni dogodki, ki vam ne bodo najbolj všeč, saj ste si pripravili čisto drugačen scenarij, ki pa ga bo težko izpeljati.

TEHTNICA – Zaradi odrezavosti boste skoraj neprepoznavni, a to je pač vaš trenutek resnice, v katerem uživate. Popoldne se vam bodo dogajala presenečenja.

ŠKORPIJON – Na čustvenem področju se bo stanje nekoliko umirilo, saj boste končno spoznali, kaj bi bilo treba storiti za večjo harmonijo.

STRELEC – Včasih je težko povedati, kar čutiš, potem pa nenadoma vse naenkrat pride ven: izziv za vas, da poskusite premagati strah in da poveste vse, kar želite.

KOZOROG – Danes boste komunicirali z veliko lahkoto. Govorili boste jasno, vsi vas bodo razumeli. Danes je tudi priložnost, da opravite vse pomembne klice.

VODNAR – Vaše vizije, ki jih imate, lahko dobijo trdno osnovo in le pogumno stopite naprej. Ne ustavljajte se, tudi če vas bodo vaši najbližji želeli ustaviti.

RIBI – Ne veste, kako in kam bi se obrnili, a je zastoj le začasen. Svetuje se vam več fizične aktivnosti, še zlasti če ste se tudi pri delu ustavili sredi poti.