Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 23. oktobra

N. K.
23. 10. 2023, 05.36
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, ob 16.21 preide v škorpijona, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Čustva danes delite s partnerjem. Sreča bo odvisna od vašega zadovoljstva. Najprej poskrbite, da se rešijo vse poslovne zadeve, nato se sprostite.

BIK – Slabe volje ne boste prav prijetna družba za sodelavce. Poskusite poiskati pozitivno energijo v dobri družbi in se razbremenite starih bremen.

DVOJČKA – Pogum se obrestuje, zato začnite pri poslovnih pogajanjih. Počutje se bo izboljšalo, ne boste več videli ovir tam, kjer jih v resnici sploh ni.

RAK – Na delovnem mestu se boste danes počutili odlično, zelo uspešni boste in konec dneva boste preživeli v prijetni družbi prijateljev. Zabavajte se.

LEV – Pozornost usmerite v delo, ki bo od vas zahtevalo ogromno energije in prilagajanja. Le osredotočeni boste lahko sledili hitrim spremembam okoli sebe.

DEVICA – Toliko vsega si želite postoriti, da niti ne veste, kje začeti. V skladu s svojo naravo boste počeli več stvari hkrati, a pazite, da se ne zmedete.

TEHTNICA – Danes boste v dvomih. Razmislite, kaj želite sporočati, saj bodo vaši signali opaženi in bodo imeli tudi posledice, ki so lahko boleče.

ŠKORPIJON – Ne silite se s pretirano samodisciplino, raje začnite opažati lepe stvari okoli sebe in uživajte v njih. Začetek dneva bo čustveno intenziven.

STRELEC – Če ne boste preostri in prehitri v komunikaciji s sodelavci, bodo vaše sposobnosti izjemno cenjene. Presenetili boste s simpatičnimi prebliski.

KOZOROG – Poskrbite, da se partner ne bo počutil zapostavljenega, posebno popoldne, ko boste imeli vse več obveznosti. Zvečer se boste zabavali.

VODNAR – Udeležite se aktivnosti, ki vam pomenijo izziv in vas bodo približale ljudem, ki vam dajejo navdih. Pričakujte pozitivne spremembe.

RIBI – Samski, zdaj ni čas, da bi se okoli simpatije vrteli kot mačka okoli vrele kaše. Najbolje, da ste popolnoma neposredni in poveste, kar si mislite.