Astronapoved

Horoskop za petek, 27. oktobra

N. K.
27. 10. 2023, 05.32
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v ovnu.

Prof
/

OVEN – S trenutnim potekom življenja, tako službenega kot zasebnega, ste lahko zelo zadovoljni. Zaupajte intuiciji in občutkom, ste na pravi poti.

BIK – Harmonija bo danes prisotna tudi v poslovnih odnosih, čeprav svojih skrbi ne boste mogli skriti. Pripravljeni boste na akcijo in trdo delo.

DVOJČKA – Imate dovolj časa, da premislite, ali se stvari med vami in vašim partnerjem lahko popravijo, ali je čas, da si najdete nekoga, ki vam bolj ustreza.

RAK – Čas je, da razčistite sami s seboj, da boste lahko odgovorili prijateljem in partnerju, in vstopite v razmerje s prenovljenim občutkom ljubezni.

LEV – Ko delujete kot svoje nasprotje, ste lahko najboljši, in tega se zavedate. Odgovorno se boste lotevali projektov in jih z neizčrpno energijo oživljali.

DEVICA – Medtem ko nekateri ne vedo, kaj bi, ste vi že prestavili v višjo prestavo, zamudnikov ne boste čakali. Imate svoje, izvrstne načrte.

TEHTNICA – Če se boste podali na kakšno pot, boste spoznali zanimive ljudi. Med temi ljudmi je lahko tudi oseba, ki vam bo všeč v vsakem pogledu.

ŠKORPIJON – V svojem delu boste morali najti tudi motivacijo. Nekaj ekscentričnosti v krogih, ki vas zelo dobro razumejo, bo balzam za sicer nerazumljeno dušo.

STRELEC – Delali boste dobro, tudi nadrejeni bodo opazili vaše vodstvene sposobnosti. Tudi v prihodnje delajte tako in obeta se vam prijetno obdobje.

KOZOROG – V poslu se včasih pač zgodi, da naletite na neprijetne sogovornike. Nekaj podobnega se vam lahko zgodi tudi danes, a rešilo se bo ugodno.

VODNAR – Trenutno stavite le na razum, ki vam omogoča, da delo brezhibno opravljate, čustvenih izpadov si v službi danes preprosto ne boste privoščili.

RIBI – Počutite se trezne glede ljubezenskih obetov, zanimate se za zvezo z osebo, ki jo spoštujete in se nanjo lahko zanesete. Čas je za akcijo.