Nismo sami

Ne boste mogli na grob? Morda pa bo ljubi pokojni obiskal vas!

Neja Kralj
26. 10. 2023, 15.52
Deli članek:

Nekaj dni pred dnevom spomina na mrtve se je gneča okoli pokopališč že pošteno povečala, saj si vsi želimo, da bi imeli na svoj praznik naši pokojni svoj domek lepo urejen.

AdobeStock
Bela peresa, ki padajo z neba, so eden najbolj pogostih znakov obiska ljubega pokojnega.

Morda vam letos iz takšnega ali drugačnega razloga groba bližnjega ne bo uspelo obiskati. Morda pa vaša ljuba pokojna oseba obišče vas!

Po smrti vas pokojni ljubljeni namreč običajno želijo obvestiti, da so v redu in so še vedno del vašega življenja. Znaki iz sveta duhov so različni – včasih komaj opazni, drugič pa spet tako očitni, da jih je nemogoče prezreti.

Ključna, da opazite znake svojih dragih pokojnih, je pozornost: na pomembne dogodke in nenavadne pripetljaje.

Najbolj pomembno pri zaznavanju znakov pokojnikov je, da smo odprti za komunikacijo zunaj fizičnega. Obstaja tudi nekaj bolj pogosto izkušenih znakov iz nebes, ki nas opozarjajo, da nismo sami.

Če boste doživeli karkoli od naštetega, je zelo verjetno, da prejemate znamenje iz neba.

SANJE O OBISKU

Sanje so eden najpogostejših načinov, kako se bodo vaši pokojni ljubljeni v duhu obrnili na vas.

Poznati pa je treba razliko med običajnimi sanjami in obiski pokojnikov – slednji so namreč tako intenzivni, da jih doživljamo kot resničnost. Ko se boste zbudili iz resničnih sanj o obisku, boste vedeli, da vas je v nebesih poklical vaš ljubljeni.

Glavni poudarek v sanjah o obisku je komunikacija. Vaša ljubljena oseba bo verjetno poslala sporočilo in vam sporočila, da je v redu. Videti bo zdrava in živahna (ne glede na njeno stanje, ko je umrla) in po tem, ko bo delila svojo ljubezen z vami in sporočila, kar je imela namen, se bodo sanje končale.

SINHRONOST

Vaši ljubljeni v nebesih vam lahko pomagajo pri usklajevanju z naključnimi sestanki, novimi priložnostmi in privabljanjem novih prijateljev, učiteljev ter življenjskih partnerjev.

Majhna različica tega je sinhronost v obliki znakov ... Ali med vožnjo morda razmišljate o svoji pokojni teti Diani in se nenadoma pojavi ogromen napis za trgovino s čevlji Diana?

Ali pa vas je stari oče vedno spodbujal, naj sledite svojim sanjam in potujete v Italijo. Potem pa po njegovi smrti prejmete ponudbo, ki se ji ne morete upreti – za italijanske počitnice z neverjetnim popustom ...

Ko se v vašem življenju zgodi kaj očitno sinhronega in dobite občutek, da je bil vaš ljubljeni v nebesih zagotovo vpleten – vas občutek ne vara.

ČUDNO DOGAJANJE Z ELEKTRIKO

Osnovna energija teče skozi vse, kar obstaja. In vaš ljubljeni je zdaj v nebesih, ki so popolnoma čista energija in se zato lahko zlahka dotakne vsakega energijskega toka, da pritegne vašo pozornost. Iz tega razloga je eden najpogostejših znakov, da je pokojnik ob vas, nenavadno fizično dogajanje z električnimi napravami.

Pokojni se z elektriko lahko poigrajo na več načinov: povzročijo utripanje luči, vklop ali izklop televizorja, radia ali svetil. Prav tako lahko povzročijo, da naprave – od telefonov do otroških igračk – brez znanega razloga piskajo ali pa se vklopijo, ne da bi se jih dotaknili. Lahko vas celo pokličejo po telefonu z neznane številke ... In potem ko odgovorite, je na drugem koncu vse tiho.
Ko se televizija skrivnostno vklopi, bodite pozorni na oddajo, ki je takrat na sporedu. Kaj vam sporoča?

OBČUTEK PRISOTNOSTI

Se vam zdi, da vaša ljubljena oseba v nebesih skrbi za vas? Da je še vedno z vami in vas nadzira ter vam pomaga od zgoraj?
Občutek prisotnosti mrtve ljubljene osebe je eden glavnih znakov, da so resnično z vami in ob vas.

Kako bi lahko čutili njihovo prisotnost? Obstaja kar nekaj načinov … Morda boste začutili premik v zraku, počutili se boste, kot da vas opazujejo (ne bo na strašen način), ali pa preprosto dobite močan občutek njihove prisotnosti, ki vam da vedeti, da so z vami.
Prav tako lahko začutite, da se vaša ljubljena oseba ponoči uleže k vam, ali imate občutek, da sedi poleg vas, vas drži za roko ali nežno drgne po hrbtu, se dotika obraza ali vam gladi.

PREMIKANJE PREDMETOV

Tudi zunaj fizičnega sveta lahko vaša ljubljena oseba s svojo brezmejno premika predmete, da pritegne vašo pozornost.
Ta znak ima lahko nekaj oblik. Bodisi pokojne osebe premikajo vaše osebne predmete, prelistavajo knjige ali kupček fotografij, premikajo kose oblačil na nenavadna mesta ali pa povzročijo, da s police pade skodelica ali s stene slika – namen je, da pritegnejo vašo pozornost.

ZAZNAVATE OSEBNI VONJ

Ali je vaša ljubljena oseba kadila, se dišavila s posebno parfumsko noto, pekla najboljši jabolčni zavitek?

Če je vaš pokojni oče kadil, vi pa sedite na kavču in gledate film ter kar naenkrat zaznate vonj cigaretnega dima, čeprav nihče nikjer v vaši bližini, je to znak, da je vaš oče z vami. Ali morda zavohate parfum svoje matere ali značilni vonj jabolčnega zavitka svoje babice – in ni fizičnih dokazov, od kod bi prihajal, gre za nebeško znamenje, da je vaša ljubljena oseba z vami.

POSTAVLJANJE PREDMETOV NA VAŠO POT

Ko vam pokojni na vašo pot nastavijo svoja znamenja, najpogosteje izbirajo peresa, kamne ali cvetlice. Morda pa prejmete kakšne druge predmete, ki so za vašo ljubljeno osebo nekako pomembni in značilni – na primer školjko (če jim je bila všeč plaža), čopič (če so bili umetniki) ali celo vijake in žeblje (če so v življenju radi ali veliko gradili).