Astronapoved

Horoskop za četrtek, 26. oktobra

N. K.
26. 10. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v ribah, ob 12.01 preide v ovna.

Profimedia
/

OVEN – Nekdo se očitno zanima za vas, vendar mu ne pustite do besede. Kot velikokrat do zdaj skrivate svoja prava čustva in se nikakor nočete izpostaviti.

BIK – Danes vas bodo nadrejeni podrobno opazovali, zato nikar ne delajte nepotrebnih napak. Vzemite si čas in dvakrat preverite pomembnejše stvari.

DVOJČKA – Širili boste idejo o tem, kako bi lahko zaslužili nekaj dodatnega denarja. Dan je dober, da poberete svinčnik in začnete pisati o svojih izkušnjah.

RAK – Samozavest bo danes zelo pomembno področje za vas. Zadržani boste, saj boste pazili, da vam ne spodleti. Današnji dan bo za vas zelo uspešen.

LEV – Soočenja vas tokrat čakajo še posebej na poslovnem področju, kjer bodo potrebna določena dokazovanja, ki vas bodo nekoliko utrudila in utrdila.

DEVICA – V službi bo prihajalo do sprememb v odnosih, ki vas bodo navdale z optimizmom. Postorili boste tudi tisto, kar ni potrebno, za kar boste pohvaljeni.

TEHTNICA – Morali se boste že enkrat odločiti, pa čeprav boste potem vsakih par minut menjali svojo odločitev. Ne vrtite se preveč časa v tem začaranem krogu.

ŠKORPIJON – Končajte čim več nedokončanih projektov, saj dlje ko boste čakali, težje boste vse skupaj. Pojdite popoldne v akcijo in se ne ustavljajte.

STRELEC – Imeli boste priložnost, da nekomu pomagate, a se boste temu želeli izogniti. Ne gre za to, da niste prijazni, le ne želite več, da vas izkoriščajo.

KOZOROG – Kar boste mislili, bo točno tisto, kar boste rekli in kar bo tudi razumljeno. Ne trudite pa se povedati vsega naenkrat, povejte malo po malo.

VODNAR – Odličen dan, da izpolnite zadane naloge. Odločitve, ki jih boste sprejeli, bodo imele dolgoročne posledice. Celo nasprotniki vas bodo spoštovali.

RIBI – Čustvene zadeve bodo potekale harmonično in umirjeno, kot ste si zamislili v preteklosti. Nekaj manjših težav pa sledi na poslovnem področju.