Astronapoved

Horoskop za četrtek, 2. novembra

N.K.
2. 11. 2023, 05.52
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Komunikativni boste in težko vas bo ustaviti. V družbi boste ustvarjali dobro vzdušje. Nekdo vam bo všeč, a ne boste upali neposredno pristopiti.

BIK – Po manjših težavah, ki ste jih imeli, zdaj prihajate v bolj mirno, sproščeno in pestro obdobje. Večinoma časa boste nekoliko drugačni od drugih.

DVOJČKA – Pri denarju vam bo končno odleglo, saj ste bili v zadnjem času bolj varčni. Končno si lahko privoščite nekaj lepega, kar si že dolgo želite.

RAK – Lahko bi vam že postalo jasno, da nimate nobenega razloga za ljubosumje. Partner vam bo vdan in vaši izpadi mu gredo včasih že pošteno na živce.

LEV – Vse, kar vas je težilo, se nekako umika. Prihajate v obdobje, ko se bo vse začelo hitreje odvijati, in sicer v pozitivni smeri.

DEVICA – Več optimizma boste zaznali, zato se bodo pokazale nove možnosti, ki si jih ne bi zamislili niti v sanjah. Dopustite si vendar že spremembo.

TEHTNICA – Partner vas bo nosil po rokah in to vam bo zelo godilo. Počutili se boste živahne in prerojene. Tudi samskim se obeta nadvse prijeten dan.

ŠKORPIJON – Vrnil se bo nekdo, ki vam je v preteklosti ogromno pomenil. Tokrat se boste bolj kot kdajkoli lahko zanesli na svoje prirojene talente.

STRELEC – Najprej odstranite ovire, ki vam preprečujejo nemoten potek dela, šele potem bo vse steklo kot po maslu. Spet boste pred sabo zagledali svoj cilj.

KOZOROG – Nasmehnila se vam bo velika sreča. Tudi na poslovnem področju, kjer ste malce zaspali. Kar pogumno! Neomajno nadaljujte po svojih načrtih.

VODNAR – Poslušajte nasvete bližnjih, saj se bodo na koncu po vsej verjetnosti izkazali za modre. Odvrzite skrbi, ki si jih nalagate v mislih, saj vas le težijo.

RIBI – Našli boste odgovore na vprašanja, ki so se pojavila že v preteklosti. Zdaj je čas, da opravite obveznosti, ki so se vam nabrale te dni.