Astronapoved

Horoskop za četrtek, 9. novembra

N. K.
9. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v devici, ob 9.08 preide v tehtnico.

Profimedia
/

OVEN – Pokazali boste, da niste tako neodločni, kot pravijo. Danes boste lahko odkriti, saj bodo vaše besede in misli povsod dobro sprejete.

BIK – Ker ste veliko bolj prepričani o sebi kot v preteklih dneh, boste imeli boljše možnosti za napredek, tokrat tudi tisti, ki se običajno dolgo odločate.

DVOJČKA – Energija današnjega dne spodbuja delo in prinaša voljo do premikov, tudi na finančnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali.

RAK – Čaka vas obilica dela, ki pa vam bo tokrat v veselje, zato se ne boste pritoževali. Napeto bo v odnosih, zato uporabite svojo sposobnost diplomacije.

LEV – Odločiti se boste morali za drugačno organizacijo, čeprav vam moči počasi že primanjkuje. Uredite vse, kar je povezano s finančnimi zadevami.

DEVICA – Vzemite si čas zase, saj ste preobremenjeni. V popoldanskih urah se boste ustavili pri določeni opazki, ki je ne boste zlahka pozabili.

TEHTNICA – Razmišljate sicer široko, vendar za okolico delujete zbadljivo. Odklanjali boste tudi pomoč, saj ste popolnoma prepričani, da vse zmorete sami.

ŠKORPIJON – Pokažite več zanimanja in vse se bo dobro izšlo. Na poslovnem področju se odpira izvrstna priložnost, ki vam bo močno dvignila motivacijo.

STRELEC – Danes lahko dosežete, kar ste si zastavili, ker boste dovolj prepričljivi in prodorni. Na čustvenem področju boste hrepeneli po vznemirjenjih.

KOZOROG – Pred vami je ugoden dan in tokrat vam ne bo treba paziti, kaj govorite, saj vas bo okolica odlično sprejela. Zvečer se zabavajte.

VODNAR – Ne izgubljajte časa za nepomembne zadeve, saj boste s takšnim načinom še slabše volje. Zamislili se boste zaradi partnerjevih pripomb.

RIBI – Optimizem bo izginil z obzorja in treba se bo soočiti z napakami, kar vam ne bo všeč. Pustite ljudem, da so, kar so, in jih nehajte spreminjati.