Astronapoved

Horoskop za soboto, 11. novembra

N. K.
11. 11. 2023, 06.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v tehtnici, ob 19.39 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Na vidiku je odličen dan in končno ste se pripravljeni ukvarjati z nečim, kar vas dejansko umirja in hkrati spodbuja. Uživajte na vso moč!

BIK – Energije vam ne bo manjkalo, zato se vam lahko zgodi, da boste danes končali prav vse začeto delo, kar vas bo navdalo z obiljem samozadovoljstva.

DVOJČKA – Intenzivna energija bo vodila v akcijo in spremembe. Največ napetosti bo na zasebnem področju, saj boste hrepeneli po nežnosti in romantiki.

RAK – Dan vam bo podaril zaupanje v življenje, kar vam bo pisano na kožo. Morda si boste izbrali bližnjico, ki pa jo počasi spremenite v odgovornost.

LEV – Pestro bo, saj se počutite ujeti v vrtinec želja. Dan vas bo preizkušal na več področjih, odkrival šibke točke in vas zvečer pomiril s harmonijo.

DEVICA – V odnosih bo prisotna manjša napetost, vendar jo lahko z nekaj poguma premagate in naredite korak naprej. Nikar pa ne nasedajte lepim besedam.

TEHTNICA – Ne najdete rešitve in niste zadovoljni, saj vas na čustvenem področju motijo zadeve, ki niso v vaši moči, da bi jih rešili ali pripeljali do konca.

ŠKORPIJON – Pred vami je učinkovit dan, saj boste nekoliko močneje čutili tok, ki vas pelje v harmonijo in odlično razumevanje v medsebojnih odnosih.

STRELEC – Na čustvenem področju se vam odpirajo nova vrata, vse pa prihaja nekoliko nepričakovano. Vendar se zaradi hitrosti dogajanja ne umikajte.

KOZOROG – Ugodna luna vam prinaša nekaj dobrih iztočnic. Dan bo v znamenju raziskovanja in pridobivanja samozavesti, kar vam bo v prihodnje koristilo.

VODNAR – Veliko pozornosti bo namenjeno ljubezni. Potrebna bo tudi pozornost, da vas stres ne izčrpa preveč, saj preveč razmišljate o obveznostih.

RIBI – Ne izgubljajte upanja, tudi če se nekaj ni zgodilo po vaših željah. Vsekakor vam bo izredno naporno lotiti se nečesa, v kar ne verjamete povsem.