Astronapoved

Horoskop za sredo, 15. novembra

N. K.
15. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Uspelo vam bo doseči določen cilj, če boste pogovor začinili z direktnostjo in iskrenostjo. Z veseljem se boste izognili prepirom in nevšečnostim.

BIK – Če boste vztrajni, lahko rešite več situacij hkrati. To vam zagotovo ne bo težko, saj ste v fazi, ko se odlično počutite in prekipevate od energije.

DVOJČKA – Prijatelji bodo presenečeni, saj boste danes do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. Zvečer boste romantično razpoloženi in čudovita družba.

RAK – Ponovili boste nekaj podvigov, obenem pa se vam bodo reševale težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad rešitvami že skoraj obupali.

LEV – Odločili se boste o nečem pomembnem in s tem zagotovo zadeli v polno. Vse skupaj vam lahko vrne upanje, da boste dejansko vplivali na marsikaj.

DEVICA – V odnosih bodite bolj energični, saj vas nekdo opazuje. Ne delite komentarjev, saj bi si lahko nakopali težave, ki bi vam vse skupaj še otežile.

TEHTNICA – Ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali narediti že zdavnaj. Pri določenih zadevah ste prepočasni le zato, ker čutite, da vas ne veselijo.

ŠKORPIJON – Nekdo vam bo s prijaznostjo pospešil srčni utrip. Običajno izgubljate čas s sanjarjenjem, a tokrat bo vse drugače, zato le prevzemite pobudo.

STRELEC – Danes imate še čas, da uredite zadeve, s katerimi ste v zaostanku. Večer bo prijetno simpatičen in kar čutili boste, kako stres zapušča vaše obzorje.

KOZOROG – Obremenjevalo vas bo nezaupanje, zato bo prijetno razpoloženje zamenjala napetost, ki se je boste težko znebili. Ne podajajte se v nesporazume.

VODNAR – Nekoliko utrujeni boste, vse dogajanje se vam bo zdelo nekako prenaporno. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno le občutek, da ve več od vas.

RIBI – Danes boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo na vsak način hotel pokazati svojo avtoriteto, kar vas bo močno zmotilo.