Astronapoved

Horoskop za torek, 14. novembra

N.K.
14. 11. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v škorpijonu, ob 3.23 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Bodite previdni, saj vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav. Zahtevajte odgovore in obširno razlago, preden se o čemerkoli odločite.

BIK – Glede poslovnih odločitev ste preveč pristranski, današnje okoliščine pa vam narekujejo čisto drugačno sliko. Upoštevajte pravila.

DVOJČKA – Ne razmišljajte o stvareh, ki jih še ne morete spremeniti. Slabega občutka, ki se bo danes večkrat naselil v vas, se poskušajte znebiti, saj ne vodi nikamor.

RAK – Pazite na ovire, ki se bodo pojavljale. Preverite, koliko si lahko privoščite, da se ne boste spravili v zadrego. Zvečer boste bolj razdražljivi.

LEV – Zelo komunikativni boste, zato bo dan namenjen pošiljanju sporočil in sestankom, na katere se boste odlično pripravili. Prisotna bo dobra volja.

DEVICA – Želeli si boste enakopravnosti in pozitivnih sprememb. Razjezilo vas bo dejstvo, da lahko nekateri ljudje vedno pričakujejo le slabe zaključke.

TEHTNICA – Danes boste malce utrujeni, sploh tisti, ki vas čaka gora obveznosti. Energija odločnosti pa vam bo pomagala, da boste zelo uspešno sodelovali.

ŠKORPIJON – Na poslovnem področju boste počasnejši kot sicer, kar bo nekoga jezilo. V ljubezni boste zadovoljni, če se ne boste vračali v preteklost.

STRELEC – Vajeti vam bodo nekoliko uhajale iz rok. Na spremembe niste bili pripravljeni, zato vas bo obhajal občutek negotovosti. Malce nemirni boste.

KOZOROG – Danes boste polni energije, le proti večeru se bo pojavila utrujenost, ki pa jo lahko premostite s prijetnim večernim sprehodom.

VODNAR – Uresničevali boste načrte in to vam bo v izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin napredovali. Druženje s prijatelji bo dobra sprostitev.

RIBI – Potrebovali boste potrpljenje, saj se boste znašli v kočljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala tudi prilagajanje. A dobre volje vam to ne bo vzelo.