Astro napoved

Horoskop za petek, 17. novembra

N. K.
17. 11. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Na področju čustev boste sprejeli nekaj zanimivih odločitev, ki bodo ključnega pomena za vašo prihodnost. Smehljali se boste in prevzeli pobudo.

BIK – Danes boste potrebovali več pozornosti. Popoldne bo na vrsti nekaj opravkov, pri katerih se boste morali otresti čustev in zadeve končati objektivno.

DVOJČKA – Močni ste, toda kljub temu vas spremlja občutek, da ni vse tako, kot si želite. Prišli ste do točke, ko se boste burno usmerili k spremembam.

RAK – Nujne opravke raje pustite za kakšen dan kasneje, ko boste bolj zbrani in umirjeni. Pazite na prehrano, saj bi vas prenajedanje preveč izčrpalo.

LEV – Danes ne boste imeli miru. V številnih situacijah si boste morali vzeti več časa za premislek, da se ne bi zapletli v čudne zgodbe.

DEVICA – Na poslovnem področju ste raztreseni, zato se lotite tistega, kar je najpomembnejše, malenkosti pa danes črtajte s seznama. Zvečer boste sproščeni.

TEHTNICA – Danes boste imeli v mislih pomemben cilj, ki se mu ne boste hoteli za nobeno ceno odpovedati. Odpravite se nekam, kjer boste lahko sproščeni.

ŠKORPIJON – Razmišljali boste o svojem razmerju, toda počakajte, saj še ni čas, da bi ukrenili karkoli pomembnega. Slutite, da se vse obrača v boljšo smer.

STRELEC – Sprememba okoliščin bo vplivala na vaše počutje. Soočili se boste z novostmi, ki prihajajo, čeprav z zamikom. Zvečer boste prijetno utrujeni.

KOZOROG – Preveč se obotavljate, ali bi naredili korak ali ne. Ker niste prepričani, je bolje, da še nekoliko počakate. Mešani občutki vas bodo jezili.

VODNAR – Danes vas bo vodila spretnost, ki jo bo zaznala tudi okolica. Ne igrajte se z ljubezenskim ognjem, da se ne bo vse skupaj obrnilo proti vam.

RIBI – Preverite svoj urnik, da ne bi izpustili nečesa pomembnega. V vaše življenje se vrača nekdo, ki ga še niste pozabili, kar vas bo poživilo.