Astro napoved

Horoskop za torek, 21. november

N. K.
21. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v ribah.

Profimedia
/

OVEN – Nekdo noče razumeti, kaj mu želite povedati. Krivi so nesporazumi, ki jih nista rešila v preteklosti. Morda bo lažje, če boste vse uredili sami.

BIK – Razmislite, preden boste razkrili skrivnost, ki bi jo morali obdržati zase. Hitro se lahko zamerite, a vse se lahko tudi reši z iskrenim pogovorom.

DVOJČKA – Preveč razmišljate o tem, kako bi lahko popestrili svoje življenje. Zaradi tega ste nemirni, kar pa bo danes slabo vplivalo na vašo okolico.

RAK – Preverite nekaj malenkosti, ki vas skrbijo. V ljubezenskih odnosih se odzivajte brez predsodkov, saj se bo iz vsega skupaj razvila čudovita zgodba.

LEV – Imate dokaze, ki vam bodo v prihodnje prišli prav, zato jih ne zavrzite prehitro. Izogibajte se dajanju nasvetov, saj trenutno zanje niste pristojni.

DEVICA – Nastal bo nesporazum, ki pa ga boste pripeljali v pravo smer, vendar le, če boste iskreni. Osredotočite se na reševanje ljubezenskih zapletov.

TEHTNICA – Današnji dan bo za vas precej naporen. Čeprav vam ne bo treba skrbeti za finančno plat, vas čakajo zadeve, ki preprosto ne morejo več čakati.

ŠKORPIJON – Nimate svobode, saj številni pazijo na vsako vašo besedo. To vas bo jezilo, zato boste pripravljeni nekomu povedati svoje in se postaviti zase.

STRELEC – Še nekaj časa bo minilo, preden se boste sposobni konkretno odločiti, kaj boste naredili s svojimi čustvi. Proti večeru bo na vidiku še nekaj zmede.

KOZOROG – Potrebovali boste polovico dneva, da se sprijaznite z obveznostmi. Posvetite se tistemu, kar vas veseli, le tako ste na dobri poti k zadovoljstvu.

VODNAR – Danes se ne boste mogli zanesti le na šesti čut, treba bo upoštevati tudi gola dejstva in pravila. Pazite tudi pri finančnih zadevah.

RIBI – Soočenje z nekom bo za vas lahek zalogaj. Na pravi poti ste, da sebe postavite na prvo mesto. Nekdo tega ne bo sprejel, kar za vas niti ne bo pomembno.