Astronapoved

Horoskop za petek, 24. novembra

N.K.
24. 11. 2023, 05.10
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v ovnu, ob 21.28 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Ljubezensko dogajanje bo danes popolnoma odvisno od vaše sproščenosti. Nekdo bo nervozen in nikar mu tega ne očitajte preveč.

BIK – Danes vam bodo največ pomenili dobri odnosi na delovnem mestu, zato jim boste namenjali največ pozornosti. Na nekoga boste naredili zelo dober vtis.

DVOJČKA – Vaš čas bo danes zapolnjen, saj se boste lotili vsega, kar bodo od vas pričakovali. Vse bolj ste optimistični, zato se tudi ne boste obremenjevali s spodrsljaji.

RAK – Končno poznate vse okoliščine, zato vam nič ne more več spodleteti. Tudi ljubezen vas bo nepričakovano močno ogrela, kar vas bo nadvse osrečilo.

LEV – Danes lahko rešite marsikaj, a le s popolno zbranostjo in prizadevnostjo. Ne dovolite, da bi vas motili, sicer se boste odrezali mnogo slabše.

DEVICA – Čeprav vam spremembe niso tuje, boste v ljubezenski zvezi težko sprejeli, da nekaterih pomembnih stvari ne vidita enako. A naj vas to nikar ne bremeni.

TEHTNICA – Ne zanašajte se le na različne govorice, te vas lahko le zmedejo. Denar zamuja, vendar ne skrbite, saj se bodo zadeve kmalu uredile.

ŠKORPIJON – Misli, s katerimi se boste ukvarjali že dopoldne, bodo zameglile vašo presojo. Napetost, ki se nabira v vas, boste sicer uspešno sproščali z delom.

STRELEC – Slabo voljo boste danes premostili s skodelico kave in prijetnim klepetom. Lahko zahtevate nekaj več, premislite pa tudi o kakšni spremembi.

KOZOROG – Ne boste najboljše volje, da bi se odpravili med prijatelje, čeprav bodo ponudbe za druženje kar deževale. Trenutno ste pač dovolj sami sebi.

VODNAR – Danes boste pomislili nase in na vse, kar se vam dogaja, pa ste bili prezaposleni, da bi to opazili. Vedno bolj vas mika neobičajen dopust.

RIBI – Danes boste nemirni, saj se počasi končuje čas brezskrbnosti. Spoprijeti se boste morali tudi z nečim, kar je težko in bi najraje preložili.