Očistite avro

4 načini, da si svojo avro očistite kar sami in doma

Tanaaz
22. 11. 2023, 16.40
Deli članek:

Vaša avra je energetska sila, ki obdaja vaše celotno bitje. Je magnet, ki vase pritegne in odbije vsa čustva, psihične ostanke in energijo, ki plava okoli vas.

AdobeStock
aura

V mnogih pogledih stanje vaše avre ustvarja filter, v katerem vidite in doživljate svet. Ko je vaše avrično polje močno in zdravo, vam omogoča, da se počutite polni energije, bolj usklajeni s svojo dušo, in pomaga ustvariti bolj pozitiven pogled.

Ko ste pod velikim stresom, v stresnem okolju ali ko je vaša imunost oslabljena, lahko vaše avrično polje oslabi, zaradi česar se lahko počutite letargični, neusklajeni s svojo dušo in negativnim pogledom na življenje.

Tako kot moramo zaščititi in skrbeti za svoje fizično telo, moramo zaščititi in skrbeti tudi za svoje energijsko telo. Če se počutite izčrpani, pod stresom, duhovno neobčutljivi, zelo čustveni ali nerazpoloženi, vam lahko pomaga čiščenje avre. Predlagamo štiri preproste načine, ki jih z lahko izvajate kar sami doma.

Mazanje s svetimi zelišči

Razmazovanje vključuje sežiganje določenih zelišč in dovolitev, da dim pokrije celotno avrično polje, da se očisti. Sveta zelišča, ki jih boste morda želeli uporabiti:

– žajbelj: odlično univerzalno čistilno zelišče za odstranjevanje negativnih energij,

– palo santo: odlična univerzalna čistilna rastlina, ki pomaga pri zdravljenju avre,

– timijan: pomaga osvoboditi čustva in travme iz preteklosti,

– cedra: pomaga sprostiti strahove in poveča pogum,

– pelin: pomaga popraviti psihične poškodbe in izboljša intuicijo.

Ko izberete popolno zelišče zase, ustvarite sveti prostor in določite svoj namen za zdravljenje. Pustite, da dim iz zelišč preide okoli vrha vaše glave in navzdol skozi vaše telo. Dim lahko uporabite tudi za čiščenje in zaščito svojega okolja.

Božanska kopel

Gre za obredni postopek kopanja, ki pomaga očistiti vaše energijsko polje in avro. Tukaj je nekaj predlogov za sveta zelišča, rože in eterična olja, ki jih boste morda želeli uporabiti v kopeli:

– cvetni listi vrtnice/eterično olje: pomaga krepiti avro ter spodbuja ljubezen do sebe in zdravljenje,

– sivkini popki/eterično olje: pomaga pri sprostitvi in pomirjanju ter obnavljanju energije avričnega polja,

– zelišče/eterično olje bazilike: pomaga očistiti negativno energijo in sprostiti bolečine preteklosti,

– himalajska morska sol: pomaga pri razstrupljanju in obnovi avre,

–eterična olja na osnovi citrusov: pomagajo energizirati in napolniti avro,

–oljčno olje: lahko pomaga razširiti avro in poveča potencial privlačnosti.

Določite svoj namen in nato uporabite svojo intuicijo, da vas vodi do izbire primernega cvetja, olj in zelišč za vašo kopel. Ko jih izberete, jih položite v kopel s toplo vodo in si med umivanjem telesa v vodi predstavljajte, kako se vaša avra popravlja, zdravi in obnavlja. Če nimate kopeli, lahko enako prakso dosežete pod prho, tako da daste svoje rože, olja ali zelišča v posodo s toplo vodo in se z njo polijete pod prho. Po vsaki uporabi zavrzite vsa zelišča in cvetove. Kopel lahko ponavljate več dni zapored.

Kristalna mreža

Kristali, postavljeni v določen geometrijski vzorec, so znani kot kristalne mreže. Običajno se uporabljajo za usmerjanje energije k določenemu cilju ali manifestaciji, lahko pa se uporabljajo tudi za čiščenje vaše avre. Nekateri kristali, ki jih boste morda želeli uporabiti v svoji kristalni mreži, vključujejo:

– rožni kvarc: pomaga popraviti poškodbe avre, povezane s srčnimi bolečinami,

– citrin: pomaga razširiti in okrepiti vašo avro,

– selenit: močan čistilni kristal za zaščito vaše avre,

– ametist: pomaga popraviti in obnoviti avro po psihičnih napadih,

– fluorit: pomaga osvoboditi avro čustev in energije drugih ljudi.

Seveda obstaja veliko drugih kristalov, ki jih lahko uporabite, vendar so ti morda najbolj koristni, če ste zmedeni, kje začeti.

Če želite narediti svojo mrežo, izberite svoj glavni kristal, ki bo vaša »središčna« točka. Ulezite se na posteljo ali na krpo in položite ta kristal na svoje telo, kamorkoli se vam zdi prav, na primer na tretje oko, srce ali trebuh. Druge kristale postavite okoli sredinskega kristala na različne točke svojega telesa. Ko ležite tam, si predstavljajte, kako kristali zdravijo in krepijo vašo avro. Osredotočite se na dih in vizualizirajte zdravilno moč kristalov, ki vas prevzemajo. Prepričajte se, da so vaši kristali pred in po uporabi očiščeni in napolnjeni.

Pozitivne afirmacije ali mantre

Najhitrejši in najpreprostejši način za povrnitev energije nazaj v vašo avro je recitiranje pozitivne ali spodbujajoče mantre. Izberite mantro in jo recitirajte na glas. Bodite prepričani, da začutite sporočilo, ki vibrira skozi vaše celotno telo. Pravzaprav je bolj pomembno, da mantro »začutite«, potem pa jo izgovorite. Morda boste morali mantro nekajkrat ponoviti v nekaj dneh, da bo učinkovala. Mantro lahko tudi napišete na list papirja in ga imate blizu svoje mize ali mesta, kjer se pogosto zadržujete.