Astronapoved

Horoskop za četrtek, 23. novembra

N.K.
23. 11. 2023, 05.59
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Dan boste začeli z veliko optimizma, potem pa sledi nekaj nemirnih trenutkov, ki jih bo povzročila vaša ljubljena oseba. Nikar ne bodite konfliktni.

BIK – Ker nekateri pričakujejo veliko, namesto da bi si prisluhnili, vas bo to vznemirjalo, kjerkoli se boste pojavili. V službi bodite bolj prilagodljivi.

DVOJČKA – Danes se ne usmerjajte v zadeve, ki jih ne obvladate popolnoma. Bodite bolj odprti in nasmejani in s pomočjo nekoga vam bo uspelo marsikaj.

RAK – Čas vam hitro beži in danes ga ne boste znali razporediti tako, kot bi bilo najboljše za vas. Vsaj v popoldanskih se sprostite, seveda s prijatelji.

LEV – Danes boste nestrpni in nimate veliko možnosti, da bi se premaknili naprej. Popoldne boste ugotovili, da ste izgubili preveč dragocene energije.

DEVICA – Imate občutek, kot da niste dovolj vplivni. A prav kmalu se bo kolo sreče zavrtelo v vašo korist, kar se bo videlo tudi na vašem zadovoljnem obrazu.

TEHTNICA – Zjutraj boste blokirani, a popoldne bo drugače, saj boste prepričani o sebi. Samozavest uporabite pri delu in v stikih z nekom, ki vam veliko pomeni.

ŠKORPIJON – Postopoma boste prevzeli stvari v svoje roke in ugotovili boste, da se veliko bolje počutite, ko je vse urejeno. Sledili boste svojemu srcu.

STRELEC – Zgodaj se vas bo polotil nemir, ki vam ne bo dal dihati. Namesto da bi se veselili srečanja, ki je pred vrati, bodo vaše misli razpršene in nemirne.

KOZOROG – Zamislili si boste željo, ki ne bo naletela na veliko razumevanja, zato boste morali nastopiti bolj prepričljivo, da vas bodo začeli resno jemati.

VODNAR – Sproščeno se boste podali v nov začetek na poslovnem področju. Z lahkoto boste sledili svojemu navdihu. Usmerjeni boste tudi v ljubezen in intimo.

RIBI – Poskrbeli ste zase, kar je dobra odločitev, saj vam trenutno resnično ničesar ne manjka. Poskrbite za boljše odnose tudi v svojem družinskem krogu.