Nebesna znamenja

Tedenski horoskop: Pričakujemo lahko spoznanja in izzive tudi od drugih ljudi

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
27. 11. 2023, 15.42
Deli članek:

Informacije, ki ji pridobivamo skozi življenje, so lahko prava zakladnica: če nam uspe iz njih izluščiti modrost, nam omogočijo osebno in duhovno rast.

Profimedia
/

To pomeni sprejemanje tako lepih dogodkov kot malo manj prijetnih izkušenj, iz katerih se učimo. Boleče izkušnje so zelo poučne, saj si tako človek prizna, kaj naj bi pri sebi oziroma v svojem življenju še izpilil do popolnosti.

Vsak se mora kdaj tudi poglobiti v svoje srce in tam poiskati naravni dar, intuicijo.

Nova spoznanja ali izzive pa prinašajo tudi drugi ljudje, pri čemer je od nas odvisno, ali bomo te priložnosti dobro izkoristili.
Pravi zakladi so tisti, ki nič ne stanejo, polepšajo pa minute, ure in dneve v življenju. Denimo harmonični odnosi, tople besede, optimizem, objem in nasmeh. Sreča je skrita v srcu vsakega izmed nas.

Oven

Ljubezen: Venera vam bo podarila modre besede in navdih. Tako boste v ljubezni blesteli in srčni izvoljenec bo sledil vašim zamislim. Skozi pogovor boste našli v sebi pravi zaklad in voljo. Na drugi strani boste morali sprejeti brezpogojno ljubezen.

Denar: Kljub temu da boste naredili načrt, se bodo zadeve odvijale nekoliko drugače od pričakovanega. Problemov, ki jih piše življenje, ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Informacije, ki bodo prihajale v tem tednu, bodo vezane na raziskovanje.

Zdravje: Ključna beseda osebne sreče bo optimizem, in bolj boste verjeli v osebni razvoj, lažje vam bo. Res pa je, da se boste v tem tednu borili s pojmom osebne svobode. Pridobili boste tudi informacije, kaj je modro spremeniti.

Bik

Ljubezen: Plodna energija vam bo pomagala do notranje modrosti in Merkur vam bo podaril učinkovite besede. Premisliti boste morali svoje vrednote, da bi napredovali v ljubezni. Odlično se boste počutili doma in v krogu svoje družine.

Denar: Energije vam bodo naklonjene v poslovnem smislu in v ospredju bo vztrajnost. Znali boste sešteti pluse in minuse, kar bo pogoj za napredovanje. Ko boste imeli dober načrt ali idejo, pride uspeh, tako da se vam bo izplačalo, da si vzamete čas za opazovanje.

Zdravje: Modra barva vam bo prinesla notranjo moč. Vzeti si boste morali čas zase in uživati v tistih majhnih radostih življenja, kar prinaša harmonijo in čarobne preobrate. Lepa beseda bo našla ključ do srca in pobožala vašo dušo.

Dvojčka

Ljubezen: Kreativna energija vam bo podarila nova spoznanja v ljubezni. Pridobili boste spodbudo, da sprejmete vse, kar naj bi spremenili v odnosu. Dogodki se bodo odvijali s svetlobno hitrostjo, a pozitivno. Srčni izvoljenec vam bo še posebej naklonjen v sredo.

Denar: Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč. Mars vam bo podaril plodna sodelovanja, nekaj drznosti in diplomacije, in tako se bodo uspehi vrstili eden za drugim. Od drugih ljudi se boste tudi učili in tako lažje postavili osebne meje.

Zdravje: Pogovori vam bodo prinesli ravnovesje. Odkriti morate vir navdiha: kaj vam daje nove ideje. Prehajate v plodno obdobje življenja, ko sta vam namenjena sreča in zadovoljstvo. Toda pred tem bo treba ugotoviti, kaj so vaše šibke točke.

Rak

Ljubezen: Venera vam bo podarila ključ do osebne resnice in poglobila nekaj dinamike v odnosu. Prilagajanje vam bo šlo dobro od rok, a sprejeti boste morali nekaj omejitev. Če boste sledili glasu srca, bodo vaše odločitve zelo modre in poučne – zabavno bo.

Denar: Iz kreativnosti boste črpali moč in tako boste kos vsem obveznostim. Dogajanje bo intenzivno, a tudi priložnost za dokazovanje in drznost. Ta teden vam bo energijo dajala vijoličasta barva.

Zdravje: V pomoč vam bo intuicija in tako bodo odločitve modre in preudarne. V veliki meri vas bodo sprostile narava ter aktivnosti na prostem. Naredili boste korak naprej in našli zaupanje in moč. Čas bo ugoden za zapisovanje svojih občutkov in izrazno umetnost.

Lev

Ljubezen: Nekaj dinamike v odnosu bo v torek in sredo, ko ne bo vse po vaše. Pod črto, Mars vam bo prinesel veliko uspeha in osebne sreče, Venera nekaj kreativnosti in magnetičnih preobratov. Prijetne besede bodo našle ključ do srca.

Denar: Opravili boste analizo in sledili tistim stvarem, ki so vam v pomoč in oporo. Na delovnem mestu vas bosta spremljala sreča in osebno zadovoljstvo. Poglobili se boste v  opravila, s katerimi ste odlašali. Glede denarja bo na splošno vse potekalo po pričakovanjih.

Zdravje: Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Poglobili se boste v stvari, za katere ni bilo časa in so vezane na osebno rast. Mars vam bo podaril dobre ideje, v ospredju pa bo vaša potreba po pohvali in priznanju.

Devica

Ljubezen: Simbol tedna bo vrtnica, znamenje ugodnih rešitev. Sledili boste občutkom in romantični energiji ter tistim vrednotam, ki vam bodo blizu. Srčni izvoljenec bo prinesel nova spoznanja in skupaj bosta blestela v besednem izražanju.

Denar: Sreča je na strani pogumnih. Venera vam bo okrepila zaupanje in podarila koristna znanja. Združili boste svoje znanje in analitiko, tako pride tudi uspeh. Na denarnem področju boste blesteli in tu našli dodatno motivacijo.

Zdravje: Energijo vam bo dajala rumena barva, je tudi ključ do notranje modrosti. Vzeti si boste morali čas zase in za razvajanje, tako se lahko res sprostite. Po temeljiti bilanci v sredo bodo odločitve nekoliko lažje in predvsem bolj harmonične.

Tehtnica

Ljubezen: Diplomacija se vam bo obrestovala in Venera vam bo prinesla čarobne preobrate. Kljub temu da ne bo vse po vaše, se boste znali postaviti zase in za svoja stališča. Modro bo, da najdete navdih v sebi in sledite harmoniji domačega ognjišča.

Denar: Spremembe, ki se bodo dogajale, bodo prinesle nekaj dobrih iztočnic in tudi napredek. Svojo energijo dobro osredotočite na tisto, kar iščete. Uspehi bodo v tem tednu tako v poslu kot pri financah. Več boste na poti in med ljudmi.

Zdravje: Pogovori bodo prinesli ravnovesje in skladnost. Dinamika besed bo odvisna le od vas. Sicer pa boste več energije usmerili v glasbo in ples. Svetlo zelena barva bo vir vaše notranje moči.

Škorpijon

Ljubezen: Venera vam bo podarila notranjo moč in voljo. Polni boste modrosti, kar vam bo koristilo v ljubezni in v odnosu. Besede bodo sicer ta teden nekoliko pikantne. Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti širšo sliko.

Denar: Kocke usode se bodo v ponedeljek, sredo in petek zasukale v vašo korist. Vendarle bo modro, da imate načrt, kaj si želite. Pridobili boste informacije, ki prinašajo ugodnosti. Slediti pa morate svojim notranjim smerokazom.

Zdravje: Narava vam bo podarila zaupanje in okrepila fizično energijo. Občutljiv predel telesa bo grlo; modro je, da svoje občutke jasno izrazite. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki so vam namenjeni zato, da okrepite svoje zaupanje v harmonične preobrate.

Strelec

Ljubezen: Poglobili se boste v odnos in izluščili veliko pozitivnih vrednot. Vijoličasta barva vam bo v ljubezni prinesla mir in globoko zaupanje. Odlično se boste počutili doma in znali se boste razvajati v brezpogojni ljubezni. Zapisujte svoje občutke.

Denar: Narediti boste morali načrt, da boste vedeli, kaj sodi v ospredje in kaj ste do neke mere prerasli. Analiza poslovnega uspeha bo pokazala, kaj morate spremeniti. Mars vam bo pomagal do nekaj drznosti in optimizem se vam bo obrestoval.

Zdravje: Izziv bo, da najdete srednjo pot in ciljno usmerite svoje vrednote. Po drugi strani bo čas namenjen raziskovanju in odkrivanju tistega, kar je novo in drugačno. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov in v oporo vam bodo ljudje, ki jim zaupate.

Kozorog

Ljubezen: Pripovedovanje zgodb bo za vas pravo zdravilo. Romantična energija vam bo podarila moč in Neptun nekaj čarobnih preobratov. Srčni izvoljenec bo sledil vašim načelom, pod pogojem, da bosta našla srednjo pot.

Denar: Analiza dela bo pokazala, kaj morate spremeniti. Pričakujete lahko nekaj več drznosti, tako greste lahko osvobojeno naprej, po svoji poti. Res pa boste morali predelati in sprejeti določene malenkosti in za pomoč zaprositi sodelavce.

Zdravje: Dogodki se bodo odvijali s svetlobno hitrostjo, a boste imeli dovolj spodbude in motivacije. Na življenje boste pogledali s svetle plati. Ne smete biti prestrogi do sebe in drugih. Ta teden bodo daleč v ospredju znanja iz duhovnega sveta.

Vodnar

Ljubezen: Navdih morate odkriti v sebi in ga deliti naprej, tako bo zadovoljen tudi vaš srčni izvoljenec. Do petka se boste morali pogovoriti, če vam je to všeč ali ne. Res pa je, da boste kljub temu globoko v sebi občutili notranji mir in ravnovesje.

Denar: Poglobiti se boste morali v opravila, s katerimi ste odlašali. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in pri sebi nekaj skleniti. Mars vam bo podaril nekaj dobrih idej, raziskovanja in sodelovanja. Vendar pozor, ni vse zlato, kar se sveti.

Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam podarile zaupanje. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih in spremljala vas bo sreča. Oranžna barva vam bo povrnila izgubljeno energijo in dala notranjo moč.

Ribi

Ljubezen: Določiti morate prednostne naloge in na drugi strani slediti glasu srca. Mars vam bo podaril mnogo preobratov na področju doma in spremembe boste odprto sprejeli. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen konec tedna, ko bo v ospredju romantika.

Denar: Sprejeti boste morali nekaj odgovornosti in Venera vam bo v pomoč, da se boste nanje osredotočili. Po temeljitem razmisleku morate narediti korak naprej in slediti ravnovesju. Sodeč po zvezdnih namigih, bližnjic ne bo, cenjena bosta vztrajnost in pogum.

Zdravje: Kreativna energija vas bo polepšala in vam podarila moč in dinamiko. Združili boste srčnost in duhovna znanja ter tako naredili pomemben korak naprej. Pozitivno energijo boste črpali iz narave in aktivnosti na prostem.