Astronapoved

Horoskop za četrtek, 30. novembra

N.K.
30. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste na prvo mesto postavili zasebne zadeve, ki še vedno niso čisto rešene. Čas teče zelo hitro, zato ni smiselno, da bi ga zapravljali.

BIK – Premislite o svojih podvigih na poslovnem področju. Danes boste znova neprekosljivi in polni elana. Poskrbite tudi za urejene odnose in harmonijo.

DVOJČKA – Srečanje, ki se ga veselite, se bo končalo z dobrimi dogovori, saj boste zadovoljni z nekom, ki vas bo presenetil s svojim načinom razmišljanja.

RAK – Zadovoljni boste s svojim načinom komunikacije, ki vas bo popeljal daleč. Čim dlje ohranite te energije, ki vas držijo pokonci, in še lepše vam bo.

LEV – Danes bo v ozračju nemir, vendar boste kljub temu ostali zbrani in odločni. Nadaljevali boste po začrtani poti, še posebej na področju čustev.

DEVICA – Začnite čim prej urejati pomembne zadeve, da vas čas in obveznosti ne prehitijo. Ohranite mirno kri in poskusite delovati po počasnejši poti.

TEHTNICA – Vztrajajte še naprej glede tistega, kar vas razveseljuje. V nasprotnem bi lahko obstali na pol poti, nezadovoljni in morda tudi žalostni.

ŠKORPIJON – Zanimalo vas bo, kakšen je odziv prijatelja, od katerega že dolgo pričakujete odgovor. Priznanja vas bodo pomirila in vam vlila upanje za odnos.

STRELEC – Izredno prijeten dan je pred vami, saj vam že jutro obeta srečo. Imate dovolj energije, da se soočite tudi s tistimi, pred katerimi običajno bežite.

KOZOROG – Le navidezno se boste strinjali z bližnjimi, v resnici ste jezni nanje, saj vas ves čas nadzirajo. Morda je napočil trenutek, da obrnete nov list.

VODNAR – V družinskem krogu ste bili že povsem prepričani, da ste dosegli želeno. Veliko boste premišljevali in prišli do zaključka, da vas še ne razumejo dovolj.

RIBI – Na čustvenem področju se boste odlično ujeli z ljudmi, ki imajo srce na pravem mestu in ne iščejo bližnjic. Lažje vam bo tudi na poslovnem področju.