Astronapoved

Horoskop za soboto, 2. decembra

N. K.
2. 12. 2023, 06.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Preveč energije namenjate odnosom, zato vam je počasi zmanjkuje na ostalih področjih. Poskušajte čim prej iz življenja črtati nepomembnosti.

BIK – Čas napetosti se končuje in pripravljeni ste na novo romantično srečanje, ki je že nekaj časa v vaših mislih. Tokrat se z ljubljeno osebo soočite.

DVOJČKA – Verjetno ste za konec tedna načrtovali nekaj povsem drugačnega, toda okoliščine vas bodo usmerjale v razmišljanje o nekih novih delovnih nalogah.

RAK – Cilje imate visoko zastavljene, vendar jim posvečate premalo pozornosti. Nikar prehitro ne obupajte, le večjo mero zaupanja vase potrebujete.

LEV – Če boste imeli danes možnost, se za nekaj časa odmaknite od motečih dejavnikov. Naučite se živeti sami s seboj in veliko bolje se boste počutili.

DEVICA – Pred vami so nove ideje in domislice, zato morate nujno najti novo moč, da boste zmogli vsemu slediti. Poskušajte najti čas za sproščanje.

TEHTNICA – Pri delu boste danes uspešni, čeprav boste z mislimi že v energijah, ki kličejo po sprostitvi. Naj vas čustva ne prevzamejo povsem.

ŠKORPIJON – V popoldanskih urah vas bo vsaka malenkost vrgla iz tira. Pomirite se in nikar ne dramatizirajte, saj boste s tem pričarali še več napetosti.

STRELEC – S svežimi energijami se boste podali v današnji dan, ki ne bo prinesel nič novega, vendar boste kljub temu našli nekaj, kar vas bo navdihnilo.

KOZOROG – Uživajte v lepem dnevu, ki je pred vami. Vzemite si več prostega časa zase kot običajno in se po dolgem času sprostite v pravem pomenu besede.

VODNAR – Nepotrpežljivi ste, zato hitite, da bi popravili napake, ki so jih v bistvu storili drugi. Morda je bolje, da se vse reši, ne da se vi vmešavate.

RIBI – Imate veliko energije, s katero lahko v reševanje težav usmerite tudi družinske člane ali prijatelje. Neki predlog vas bo navdušil in vznemiril.