Astronapoved

Horoskop za torek, 5. decembra

N. K.
5. 12. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Izogibajte se hitrim odločitvam, saj vas lahko drago stanejo. Pustite stvarem, da dozorijo, kot morajo, in ne prepuščajte se nervozi, ki vam samo škodi.

BIK – Preverite vse dogovore, saj vse skupaj ne bo gladko potekalo. Na čustvenem področju čutite, da ste negotovi, zato tega nikar ne razkazujte okolici.

DVOJČKA – Danes se boste borili za svoje, saj boste videli realno sliko, ki vas bo popeljala k akciji. Tudi ljubezen vam bo v vseh pogledih naklonjena.

RAK – Razmišljate o spremembah, ki bi bile sicer nujno potrebne, a se prehitro v njih ne spuščajte, saj obstaja verjetnost, da se boste odločili povsem napačno.

LEV – Nervozni ste, saj nič ne poteka, kot bi si želeli. Nekomu boste odgovorili le iz vljudnosti, saj nimate energije za razprave o nepomembnih rečeh.

DEVICA – Dobro se boste počutili v svoji koži, a pustite nekaj energije tudi za druge, saj bodo spraševali po nasvetih, ker so vaši odgovori vedno neposredni.

TEHTNICA – Ne zapirajte se vase, saj vam nihče nič noče. Družba bi vam trenutno celo koristila, saj bi se lahko posvetovali o težavicah, ki vas vlečejo k tlom.

ŠKORPIJON – V mislih imate veliko zadev, vendar vam bodo danes pomembna le čustva, ki jih boste tokrat razumeli v smeri, ki vam zagotavlja zadovoljstvo.

STRELEC – Ko boste sestavljali načrt, upoštevajte tudi mnenja drugih, ki so vključeni v dogajanje, saj bi vam v nasprotnem primeru lahko nekdo zameril.

KOZOROG – Uspelo vam bo, kar ste si zastavili, čeprav bo na začetku kazalo drugače. Morate si priznati, da so vam naklonjene zelo srečne zvezde.

VODNAR – Umirite se in si enkrat za spremembo življenje ogledujte z razdalje, kar vam bo bolj všeč. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli.

RIBI – Nekaj se razpleta, kar ste pravzaprav že predvidevali. Tokrat boste vse skupaj premišljeno končali ter nadaljevali z dvignjeno glavo in samozavestno.