Astronapoved

Horoskop za četrtek, 7. decembra

N. K.
7. 12. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Vsako oklevanje je odveč, saj je čas, da sprejmete spremembe, ki se vam obetajo. Srečanje s prijateljem se bo končalo bolje, kot ste predvidevali.

BIK – Delo bo danes v ospredju, čeprav ste si želeli več prostega časa. Zvečer bo sledil preobrat in celo presenečeni boste, kako se bodo stvari obrnile.

DVOJČKA – Dobro vam bo šlo od rok prav vse, česar se boste lotili, zato bo dan ugoden za povzpenjanje do zaželenega položaja. Samo sledite svojim sposobnostim.

RAK – Vaša kreativnost bo razpršena, zato ne boste zadovoljni. Z več samodiscipline bi lahko hitreje prišli do dobrih rezultatov oziroma želenih ciljev.

LEV – Dan je primeren za intelektualne izzive, ki jim boste zlahka kos. Pestro dogajanje bo dodobra razburkalo vašo domišljijo, ki je že nekaj časa spala.

DEVICA – Poslovnih razmer ne morete spremeniti, vendar lahko sprejmete določene zadeve takšne, kot so, saj vam pripombe tokrat ne bi čisto nič koristile.

TEHTNICA – Vsaka sprememba bo danes dobrodošla, še posebej na področju osebnih odnosov. Zadovoljni boste, ker ste vse zadeve razporedili, kot vam ustreza.

ŠKORPIJON – Pogovor, ki ne bo najbolj preprost, bo potekal v čudnem vzdušju. Spet se odpirajo nikdar rešena vprašanja, vendar vam nanje ni treba odgovoriti.

STRELEC – Potrebujete premike, še posebej če ste v zadnjih dneh zapadli v stare navade. Tokrat boste prvi v vrsti, ko se bo odpirala možnost za dober zaslužek.

KOZOROG – Premislite o svežini, po kateri hrepenite. Spet se bo odprlo vprašanje v zvezi z vašim ljubezenskim življenjem. Končno ste pripravljeni na novosti.

VODNAR – Na poslovnem področju se zanesite na svoje izkušnje in hitro boste ugotovili, kaj vas najbolj privlači. Prisluhnite nekomu izmed družinskih članov.

RIBI – Zavedate se, da imate velike načrte in da bo vanje treba vložiti veliko energije, vendar se ne premaknete. Pozornost za nekaj časa preusmerite.