Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 11. decembra

N.K.
11. 12. 2023, 06.06
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v škorpijonu, ob 12.11h preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Preveč skrbite zaradi zadev, na katere nimate vpliva. Nemirni boste tudi zato, ker vam primanjkuje časa za neki projekt, a bo vendarle vse gladko teklo.

BIK – Danes imate veliko energije, a jo usmerjate v stvari, ki niso obetavne. Na ljubezenskem področju predolgo čakate, zato lahko zamudite lep trenutek.

DVOJČKA – Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo popeljale do boljših rezultatov. Ne bojte se za napredek, saj se vam kmalu obeta.

RAK – Izkušnje vas niso izučile, saj se niste sposobni sprijazniti s tem, da se morate prilagoditi. Poskusite narediti kakšen korak še na drugačen način.

LEV – Danes boste radovedni, zato ne oklevajte in čim prej vprašajte, kar vas zanima. Pazite pa na komunikacijo, ki tokrat zahteva več prilagajanja.

DEVICA – Dokler ne boste zaupali pravim ljudem, se nič ne bo premaknilo z mrtve točke. Ostane lahko še nekaj nedorečenosti, ki vas bo jezila ves dan.

TEHTNICA – Večinoma vam svetujejo več odločnosti, toda danes se boste odzvali pravočasno in pred vami je več uspehov, saj imate vse natančno zastavljeno.

ŠKORPIJON – Nekaj se bo ponovilo in vas vznemirilo, saj ste bili povsem prepričani, da je zadeva za vas že zaključena. V službi premislite o novi ponudbi.

STRELEC – V poslu se ne morete dogovoriti kot običajno, saj ste trenutno v slepi ulici. V ljubezni se vam približuje oseba, ki je popolnoma drugačna od vas.

KOZOROG – Obdajajo vas negativne misli, saj ste jezni na nekoga, ki dela mimo vas in vas s tem zelo ovira. Ne prenesete situacij, ko vas nadzirajo.

VODNAR – Čim prej se odločite glede novih podvigov, ki vas bodo razbremenili. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki ste že dlje v resnem razmerju.

RIBI – Ko boste razmišljali o razlogih, bo odločitev zelo težka, saj bosta obe opciji zelo zanimivi. Zdaj morate priti zadevam do dna in se pogovoriti.