Preroške sanje

Koda 1212 dviguje frekvenco našega energijskega polja

Tanaaz
12. 12. 2023, 16.11
Deli članek:

Na 12. dan 12. meseca v letu se aktivira močna numerološka koda, ki pomaga dvigniti frekvenco našega svetlobnega telesa in dostopati do visokih področij zavesti ter prinaša občutek izpolnjenosti večjega cikla.

AdobeStock
Zavedanje širše slike in občutek popolnosti je energija, ki jo vsebuje število 12, 12. dan 12. meseca pa se ta energija še poveča.

Dvanajst je močno število v numerologiji, ki predstavlja celovitost in popolnost. Imamo 12 mesecev v letu in 12 znamenj v zodiaku.
Pravilo je, da šele ko izkusimo vseh 12 stanj, lahko pridobimo širšo perspektivo slike in razumevanje tega, kje smo bili.
Šele ko pridemo do konca cikla, včasih lahko resnično začnemo razumeti potovanje.

Zavedanje širše slike in ta občutek popolnosti je energija, ki jo vsebuje število 12, toda 12. dan 12. meseca se ta energija poveča.
Numerološka koda 1212 nam pomaga aktivirati in dvigniti frekvenco našega svetlobnega telesa ali energijskega polja.

SVETLOBNO TELO

Vsi imamo svetlobno telo ali energijsko polje, ki obstaja okoli nas. Naše svetlobno telo ima veliko različnih plasti, in ko je aktivirano, nam naše svetlobno telo omogoča potovanje čez dimenzije ter v višja področja zavesti in zavedanja.

Za naše svetlobno telo se verjame tudi, da je vozilo, ki nam pomaga, da se vrnemo v naš pravi dom in k energiji izvora.
To lahko vozilo je znano tudi kot merkaba in je videti kot dve obrnjeni piramidi, ki se vrtita v nasprotnih smereh.

Na dan 12. 12. lahko z večjo lahkoto aktiviramo svojo osebno merkabo in to energijo uporabimo za ogled dogodkov v našem življenju iz višjega stanja zavedanja.

To višje stanje zavedanja je v bistvu sposobnost videti vse stvari skozi oči ljubezni.

Čista brezpogojna ljubezen. Velika čarobna ljubezen.

VSEMOGOČNA LJUBEZEN

Ko zlomimo vsako bolečino in boj, je to vedno mogoče povezati s pomanjkanjem ljubezni. Ko to vidimo, vemo, da je odgovor na vse naše težave in borbe samo več ljubezni: ljubezen do drugih, ljubezen do sebe ...

Lahko slišimo in razumemo, da nas ljubezen obdaja in teče v nas ter pronica skozi vse in vsakogar, toda če jo dejansko občutimo, jo lahko naredimo resnično in nam pomaga spoznati resnico o tem, kar živi v nas.

Občutiti to raven ljubezni je nekaj, kar je mogoče doseči le v bežnih trenutkih, saj ni vedno del zemeljske izkušnje.

To stanje lahko trenutno dosežemo z meditacijo, iskanjem svoje radosti, obkrožanjem s tistimi, ki jih imamo radi, bivanjem v naravi in vadbo hvaležnosti.

V teh trenutkih se lahko dotaknemo reke brezpogojne ljubezni, ki teče skozi vse nas in tvori celoten energijski okvir vesolja okoli nas.

POSEBEN DAN, POSEBNA NOČ

Torej 12. 12. nam je lažje dostopati in doseči ta prostor, zato si danes vzemite čas za meditacijo, pisanje dnevnika, uglasitev s svojim srcem in vadbo ljubezni do sebe.

Vizualizirajte svoje energijsko polje okoli sebe in preverite, ali ga lahko razširite, se ga dotaknete in uporabite za potovanje v višje dimenzije.

Danes ponoči bodite pozorni tudi na svoje sanje, saj bodo verjetno preroške ali vsebujejo informacije iz globljih delov vaše duše.
Da bi si pomagali pri tem, morda med spanjem izgovorite kratko molitev ali določite namero ter preverite, ali vam to pomaga pri potovanju skozi čas in prostor v sanjah, da pridobite znanje, modrost in začutite ljubezen.

Koda 1212 odklene neverjetno močno energijo, zato se uglasite in izkoristite dan sebi v prid. Začutite, kaj je prav za vas, ter ostanite odprti za vse znake in sporočila, ki jih lahko prejmete.

MEDITACIJSKA VAJA 1212

1. Ulezite se na tla ali sedite vzravnano v lotosovem položaju.

2. Zaprite oči ter dvanajstkrat globoko vdihnite in izdihnite, da se umirite.

3. Vizualizirajte zgornjo polovico svojega telesa (od kolen navzgor), obdano s svetlobo čudovite piramide. Oglejte si to piramido, ki sega v nebesa in povezuje vaše telo z višjimi svetovi.

4. Ko je ta slika močna v vašem umu, si vizualizirajte drugo piramido na spodnji polovici svojega telesa, ki kaže navzdol proti materi Zemlji. Vizualizirajte svetlobo te piramide, ki obkroža spodnjo polovico vašega telesa in vas povezuje s planetom.

5. Ko je ta vizualna piramida močna, spet naredite 12 vdihov in izdihov.

6. Ko ste pripravljeni, si predstavljajte, da se zgornja piramida počasi začne vrteti v smeri urinega kazalca in spodnja piramida počasi začne vrteti v nasprotni smeri urinega kazalca.

7. Nadaljujte s tem vidom in samo opazujte vse občutke ali občutke, ki se pojavijo v vašem telesu. Ostanite z njimi vsaj 12 vdihov in izdihov ali toliko časa, kot se vam zdi potrebno.

8. Ko ste pripravljeni zaključiti meditacijo, zaustavite vrtenje piramid in opazujte, kako se svetloba piramid zmanjšuje in se približuje vašemu telesu, dokler vaše telo popolnoma ne absorbira svetlobe.

9. Spet dvanajstkrat globoko vdihnite in izdihnite ter začnite nežno migati s prsti na nogah in rokah.

10. Ko ste pripravljeni, vstanite in stresite svoje telo. Popijte kozarec vode, da se očistite in uravnovesite svojo energijo.