Z voščilnico dvignila kar nekaj prahu

Sta šla Kate Middleton in princ William predaleč?

s.č.
11. 12. 2023, 15.35
Deli članek:

Vojvodinja Kate Middleton in princ princ William sta z letošnjo božično voščilnico precej presenetila.

Profimedia
Kate in William že zdaj v javnosti kažeta obraz, ki ga še pred časom ni bilo mogoče videti

Letošnja fotografija božične voščilnice družine princa Williama, bodočega kralja, je precejšen odmik od njihove tradicije, kar je mnoge presenetilo. V navadi je namreč, da si člani kraljeve družine izberejo fotografijo, ki jo imajo radi, praviloma posneto v preteklem letu na prostem, tokrat pa so se odločili za fotografijo v studiu in to črno-belo, kar je mnoge precej presenetilo in dvignilo kar nekaj prahu, saj tega svetovna javnost do zdaj ni bila vajena.

Najbolj presenetljiv je njihov izbor celotnega izgleda, od izbire oblačil, pričeske in celotne scenografije. Vsi so sproščeno oblečeni v hlače in odpete bele srajce, daleč od kakršne koli tradicije, fotografija pa je nastala v Windsorju, kamor se je družina letos preselila iz Londona. Fotografijo je posnel fotograf Josh Shinner v začetku tega leta in prikazuje Kate in Williama, kako pozirata s svojimi tremi otroki, princem Georgeom, princeso Charlotte in princem Louisom. 

Profimedia
Kate in William ne bosta tako zelo tradicionalna.

Kate in William že zdaj v javnosti kažeta obraz, ki ga še pred časom ni bilo mogoče videti

Preteklo leto je bilo pomembno za Williama in Kate, saj se je par še bolj ustalil v svojih višjih kraljevih vlogah princa in princese Walesa. Williamovo ključno mesto v nasledstveni vrsti je bilo poudarjeno na dan kronanja kralja Karla, ko je po kronanju pokleknil pred svojega očeta, da bi se mu poklonil. Mnogi pa seveda že komaj čakajo, da bo princ William nekoč postal kralj Velike Britanije.

Kate in William že zdaj v javnosti kažeta obraz, ki ga še pred časom ni bilo mogoče videti, Kate je tako bolj pristna v stiku s svojimi oboževalci, saj jih občasno tudi objame in se z njimi fotografira, tudi princ William je veliko bolj sproščen, takšen pa je tudi njun modni stil, ki se že nekoliko rahlja, saj pri Kate že opažamo, da ni več tako zelo kraljevo tradicionalna. Modni kritiki so nad to spremembo navdušeni.