Med elito

Kdaj bo Antenin voditelj skočil v Ljubljanico?!

R.T.
11. 12. 2023, 15.07
Posodobljeno: 11. 12. 2023, 15.07
Deli članek:

Voditelj na Radiu Antena Matic Herceg je pristal med elitno enajsterico znanih obrazov, ki so nominirani za najbolj seksi Slovenca po izboru bralk priljubljenega ženskega portala.

Darja Štravs Tisu
Matic Herceg

Poleg Matica so nominirani še: Borut Pahor, Andrej Škufca, Lado Bizovičar, Denis Avdić, Robert Roškar, Miha Deželak, Gregor Trebušak, Žan Serčič, Tim Novak in Alen Ploj.

»Nisem si mislil, da bom že sedaj tako visoko. Trenutno je pred mano samo, Žan Serčič, ki bodimo realni, je zmagal to tekmo, še predno se je začela. Mislil sem, da bom na drugi strani lestvice. Avdič, Pahor in ostali, res je huda konkurenca,« pove Matic.

Na Anteni so radijci odločili, da svojem sodelavcu pomagajo koliko le morejo. Jaka Peterka in Kaja Kovačič sta izkoristila njegovo nepazljivost in mu vzela telefon, ko ga ni bilo v studiu.

»Pozvala sta ljudi, da glasujejo. Če mi uspe priti med top pet, bom moral skočit v Ljubljanico. Tekmovanje poteka do 18.12, kar pomeni da bom šel v Ljubljanico na koncu leta 2023. Jaz si takega zaključka leta sigurno ne želim, tako da pozivam ljudi, da naj NE glasujejo zame,« se zasmeji voditelj in doda, da je cilj vsega tega, zabava.

»Da se imamo 'fajn' in se nasmejimo! Verjamem, da bomo z vsemi fanti z veseljem spili kakšnega na ta račun, ko bo priložnost,« zaključi priljubljeni voditelj.

Darja Štravs Tisu
Matic Herceg