Astronapoved

Horoskop za torek, 12. decembra

N. K.
12. 12. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Pri delu ste površni, kar je lahko nevarno, posebno pri novem sodelovanju. Glede zasebnih odnosov pa popazite, saj na vas vpliva energična oseba.

BIK – Pred vami je prijeten dan. Naužijte se dobre energije in jo uporabite za hitrejše doseganje ciljev. Pogum lahko izkoristite na poslovnem področju.

DVOJČKA – Veliko bo priložnosti, da se izpostavite v pozitivni luči. Drzno boste dosegali poslovne in osebne uspehe. Prenesite nekaj motivacije še na druge.

RAK – Odgovorite na sporočilo, ki vam ni pisano na kožo. Le tako lahko nadaljujete mirneje. Ne razburjajte se po nepotrebnem, temveč poiščite svoj mir.

LEV – Nečesa si ne morete privoščiti zaradi zamud pri plačilih. Pretehtajte vse razloge za in proti, saj lahko brez težav najdete kakšno cenejšo rešitev.

DEVICA – Potrebujete spremembo, ker ste se zaprli v ene in iste situacije. Z ugodno energijo si boste končno oddahnili, saj se bo marsikaj zavrtelo na bolje.

TEHTNICA – Prijatelji bodo prinesli veselje v vaše življenje. Skozi skupinske projekte boste imeli možnost narediti korak naprej. Izognite se ljubosumju.

ŠKORPIJON – Prijetne energije vam bodo omogočile zelo dobre premike. Danes boste nadvse živahni, nad čemer bo še najbolj navdušena vaša ljubljena oseba.

STRELEC – Tisto, kar je najtežje in navidezno nedosegljivo, se vam bo zdelo najbolj privlačno. Tudi v ljubezni boste doživeli nekaj povsem nepričakovanega.

KOZOROG – Zvezdne vibracije so danes več kot ugodne. Imate vse razloge za dobro voljo, izkoristite jih in si omisliti večerno druženje z ljubimi ljudmi.

VODNAR – Zdaj je pravi čas za cilje. Treba je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo konkretno izboljšale situacijo. Izkoristite pogumno energijo.

RIBI – Danes vam lahko ponagaja vaš ego. Predvsem na poslovnem področju se boste nekoliko težje zadržali. Napetost uporabite za to, da naredite korak naprej.