Astro

Horoskop za petek, 15. decembra

N. K.
15. 12. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v kozorogu, ob 18.56 preide v vodnarja.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Premišljeni in hitri ste, zato vam ne morejo metati polen pod noge, ampak so vas prisiljeni spoštovati. Ne menjajte cilja, saj ste na pravi poti.

BIK – Ničesar ne morete opraviti namesto drugih. To je nekaj, kar vas muči, saj niste vajeni ostati v ozadju ali praznih rok. Morda se preveč trudite.

DVOJČKA – Danes boste malodušni in zagotovo ne boste zadovoljni z doseženim, morda tudi zato, ker se pojavljajo težave na delu, ki jih niste predvidevali.

RAK – Ne bodo vas zanimale laži. Ker veste, da ste na pravi poti, boste energijo vlagali vase. Zasluga za dobro voljo pripada samo vam in nikomur drugemu.

LEV – Odprite oči, posebno ob uradnih sestankih, ki bodo ključnega pomena. Nikar se ne spuščajte v prepire, saj nimate pravih in zadostnih argumentov.

DEVICA – Danes vam ne bo dolgčas, posebno v družbi izjemno energičnih oseb. Lahko računate tudi na pomoč nekoga, ki je bil do zdaj samo vaš znanec.

TEHTNICA – Nečesa si boste tako želeli, da se boste podali v boj. Bodite potrpežljivi in se posvetite čemu drugemu, pa bo morda vse skupaj samo prišlo do vas.

ŠKORPIJON – Vsaj za trenutek se ustavite, da ne boste zamudili kakšne posebne priložnosti. Naučite se biti sami s seboj, saj boste tako umirili telo in duha.

STRELEC – Imeli ste pomisleke, a zdaj lahko preidete k dejanjem. Ugotovili boste, kako nadaljevati z osebo, za katero si močno želite, da bi ostala ob vas.

KOZOROG – Precej ste raztreseni in napake so le posledica tega počutja. Danes lahko prisluhnete izredno pametni osebi, ki prihaja s koristnim nasvetom.

VODNAR – Če imate že dalj časa težave v odnosu z neko osebo, se ji danes raje izognite. Prehitro boste užaljeni, da bi se lahko zares odkrito pogovorila.

RIBI – Lahko se zaprete med štiri stene, vendar s tem ne boste rešili ničesar. Pri delu ste za zdaj izgubili nit, toda gre le za začasno potrebo po premoru.