Presenečeni boste

Sedem duhovnih zakonov, ki nam spremenijo usodo

Lejla Meden, svetovalka in jasnovidka
14. 12. 2023, 16.34
Deli članek:

Vse fizično na tem svetu obstaja kot posledica tega, kar se dogaja v duhovnem svetu. Obstajajo določeni zakoni, po katerih vse obstaja in se giblje.

AdobeStock
Koliko vaši misli je uporabljenih za gradnjo in ustvarjanje nečesa koristnega zase in za svet?

Ne glede na to, ali se teh zakonov zavedate ali ne, ali verjamete vanje ali ne, še vedno obstajajo, delujejo in nenehno vplivajo na vas, če vam je to všeč ali ne. Želite biti uspešni in harmonični? Ali želite videti spremembe v usodi? Seznanite se z duhovnimi zakoni in jih spoštujte. Nad učinkom boste preprosto presenečeni!

1. ZAKON SETVE IN ŽETVE
To je eden najpomembnejših duhovnih zakonov. Znan je tudi kot »zakon vzroka in posledice«. Karkoli smo storili ali rekli, se nam bo zagotovo vrnilo. Ni druge poti. Če nenehno sejete negativnost do ljudi, življenja, sebe – pričakujte podobno žetev. Če želite srečo, mir in ljubezen, potem to prinesite v okolje. Zagotovo boste to tudi poželi! In najbolj nenavadno je, da je zraslo sadje vedno večje od posejanega semena. Če nekomu podarite nasmeh, dobite dobro razpoloženje za ves dan. Če donirate vsaj cent, boste zagotovo dobili svoje finance nazaj, vendar v večkratnem znesku. Deluje! Samo paziti morate, kakšna semena sejete tako na čustveni kot fizični ravni.

AdobeStock
Ne glede na to, ali v zakone verjamete ali ne obstajajo, delujejo in vplivajo na vas.


2. ZAKON STVARJENJA
Bog – Stvarnik ljudi. V vsakega človeka je vložil to sposobnost ustvarjanja. Najprej nekaj ustvarite v svojih mislih, potem pa gre to v fizični svet. Nekaj si zamislite, predstavite idejo in jo nato utelesite tako, da jo materializirate! Zato je zelo pomembno, da spremljate, kaj mislite. Po znanstvenih izračunih gre skozi človekovo glavo čez dan približno 10.000 misli! Koliko jih je uporabljenih za gradnjo in ustvarjanje nečesa koristnega zase in za svet? Ali pa si v glavi nenehno vrtite negativo in se sprašujete, zakaj so v vašem življenju samo padci? Mislite pozitivno, prebavite svoje misli in dobili boste svojo čudovito resničnost.

3. ZAKON PONIŽNOSTI
Včasih se je treba, da bi šli naprej, le umiriti in pomiriti. Pogosto je le v miru prava rešitev in usmeritev za prihodnost.
Pogosto se v tekmi za neki cilj razdajamo, borimo ... in na koncu fizično in čustveno pregorimo, ne da bi dosegli želeno. Človek ne more doseči vsega in vedno. To je ponos in nečimrnost. Takšni ljudje se v življenju spotaknejo ob nasprotovanje božje podpore. Samo sprijaznite se s tem, da niste vsemogočni, in prejmite milost v svoje življenje od zgoraj.

4. ZAKON HVALEŽNOSTI
Ste se zjutraj zbudili zdravi? Zahvalite se! Imate streho nad glavo, hrano in varnost? To je lepo! Imate milijon in se vam uresničujejo sanje? Odlično! Toda tudi če gre kaj narobe, poiščite nekaj, za kar ste hvaležni. Naučite se najti srečo v majhnih stvareh! To vam pomaga skozi težke čase, tako da jih prestanete brez prevelikega izgubljanja živcev. 

5. ZAKON LJUBEZNI
Ooo! To ni lahko! Včasih se zdi nemogoče! Ampak ... Sploh si ne morete predstavljati, kakšni čudeži se dogajajo, ko se iskreno trudimo dati dobro tistim, ki si tega sploh niso zaslužili!

Primer ... Pred nekaj leti se je v nekdanji službi moški brez kakršnekoli provokacije začel agresivno obnašati. Bilo je zelo neprijetno in žaljivo, glede na to, da ni bilo očitnega razloga za takšno obnašanje. Jaz sem, kot človek človeku, preprosto ohranila čustva na vajetih in začela moliti zanj ter prositi Boga, naj mu podari vse najboljše in najlepše! Presenečenju ni bilo meja, ko sem mu povedala, kaj sem v danem trenutku počela. Čez nekaj dni je moški prišel do mene in se vsem na glas opravičil za svoje obnašanje.
Kljub vsemu je bilo to kot strela z jasnega! In samo jaz sem vedela, zakaj se je to zgodilo. Ne kopičite svoje jeze, dajte jo na višje sodišče.

6. ZAKON ODPUŠČANJA
Moč odpuščanja je ena najmočnejših. S tem, ko odpustite nekomu, ki vas je res prizadel, odvržete breme, ki vam preprečuje, da bi šli naprej in bili srečni. Obstaja čudovit rek: »Neodpuščanje je kot spiti kozarec strupa in čakati, da nasprotnik umre.« Točno tako! Kdo je na slabšem? Vi ali nekdo, ki mu ne morete odpustiti? Zgodi se, da ste na človeka jezni in užaljeni, on pa tega niti ne sumi, živi svoje srečno življenje. Naredite enako! Odpustite in živite srečno in svobodno!

7. ZAKON VERE
Torej, kar pričakujete od svojega življenja – to verjamete. Kar verjameš, tudi če tega ne vidiš – pač verjameš. Zelo preprosto. Pričakujete, da vas bodo odpustili, da zboleli, da boste imeli krizo, da boste končali razmerje? Čestitke! To je vaša vera! Ste prepričani, da vas čaka velik posel, uresničitev sanj in da boste kmalu ozdravljeni? Odlično! Vi verjamete. In zapisano je: »Vse je mogoče tistemu, ki veruje.« Ali razumete? VSE! Ni pisalo »malo«, ampak »vse«! Torej pričakujete dobro. Bodite prepričani, da bo vse v redu, in dobili boste vse »dobro« v svojem življenju.