"Pa kaj!"

Pink oboževalcu ob očitku, da se je postarala, zabrusila na svoj način

S.Č.
14. 12. 2023, 16.34
Posodobljeno: 14. 12. 2023, 17.45
Deli članek:

Pevka Pink je bila pred nekaj dnevi deležna očitka, da se je postarala in odgovorila v popolnoma svojem slogu.

Profimedia
Pravo ime ameriške zvezdnice je Alecia Beth Moore.

Pevka Pink pravi, da za vse, ki jo sovražijo in so neprivoščljivi, uporablja enak stavek: "Pa kaj?". Tudi tokrat je bilo tako. Pevka z uspešnico "Trustfall" je ta teden poslala navdihujoče sporočilo, potem ko je uporabnik družbenih medijev kritiziral njen videz in na X (prej Twitterju) napisal: "Pink se je postarala."

Ni treba posebej poudarjati, da je "oboževalec" le dal Pink razlog, da sprejme svojo starost, saj je 44-letnica zapisala: "Da, čeprav se ne počutim staro in še vedno lahko nosim akrobatski bodi za delo."

In tako kot mama, se Willow že trudi biti kot Pink

Pravzaprav je Pink pojasnila, da je vsak dan hvaležna, da se stara. "Kakšen blagoslov je živeti, se starati. Biti tako močan, biti sposoben še vedno razjeziti popolne tujce s tem, da obstajaš..ja štiriinštiridesetkrat!"

Umetnica s pravim imenom Alecia Beth Moore Hart je v svojih 44 letih dosegla že veliko. Leta 2000 je izdala svoj prvi album Can't Take Me Home in osvojila tri nagrade Grammy ter sedem MTV Video Music Awards. Da ne omenjamo, da je bila pokrita s soncem, potem ko je našla ljubezen s Careyjem Hartom. Par se je poročil leta 2006 in od takrat ima otroka Willow in Jamesona."Takšne stvari rada delim s svojo družino. To je najponosnejši trenutek v mojem življenju," je dejala v šovu Ellen DeGeneres leta 2019. "Ponosna sem na svoje otroke bolj kot na karkoli, kar sem kdaj naredila." je dodala.

In tako kot mama, se Willow že trudi biti kot Pink. Junija med turnejo Summer Carnival 2023 se je celo pridružila Pink na odru, da bi izvedla njihovo pesem "Sunshine." To je bil trenutek, ki je očeta Careyja pustil brez besed. "Ponosen na Willza, (kot jo imenuje) da je stopila na oder z mamo," je takrat zapisal na Instagramu. "Mora biti nadrealističen trenutek za mamo, da ima s svojo deklico na odru. Videti je, da je bilo na prvi predstavi na turneji noro!!!!!!" je še zapisal.