Iskreno

Hugh Grant o starševstvu: “Sploh ni zabavno…"

S.Š.
14. 12. 2023, 12.10
Posodobljeno: 14. 12. 2023, 12.13
Deli članek:

Igralec je pet let poročen z 20 let mlajšo Anno Elisabeth Eberstein. Skupaj imata tri otroke, on pa še dva otroka z nekdanjo delavko v kitajski restavraciji.

Profimedia
Hugh Grant

Britanski igralec Hugh Grant se je nedavno v intervjuju pošalil, da je biti oče petih otrok glede na njegova leta kar zahtevno. “Sploh ni zabavno. Preobremenjen sem z otroki, prestar sem zanje,” je povedal za revijo People.

Igralec je že pet let poročen z 20 let mlajšo Anno Elisabeth Eberstein. Skupaj imata tri otroke, sina in dve hčerki. O njih je znanega zelo malo, javnosti pa niso znana niti imena otrok.

Ima še dva zunajzakonska otroka

Grant ima še dve hčerki z nekdanjo delavko v kitajski restavraciji: hčerko Tabitho (12) in sina Felixa (9). Čeprav o svojem zasebnem življenju redko govori, je leta 2018 razkril, da rad nasmeji otroke.

“Naredil sem napako, ko sem enemu od svojih sinov ves čas kazal rit. To mu je prišlo v navado, zato pa je vsakega otroka v zahodnem Londonu naučil, da stori enako!”

Kasneje je dodal, da je res lepo imeti družino: “Kdor ima majhne otroke, bi se verjetno strinjal, da je to najboljši in najslabši čas v življenju hkrati,” je zaključil igralec.