Zabava

Tom Cruise opažen v družbi 25 let mlajše manekenke

S.Š.
13. 12. 2023, 14.51
Posodobljeno: 13. 12. 2023, 14.53
Deli članek:

Tom Cruise je bil nedavno opažen v družbi nekdanje ruske manekenke Elsane Khayrove, kar je podžgalo govorice o novem razmerju.

Profimedia
Tom Cruise

Prejšnji teden so namreč 61-letnega Cruisa opazili s 36-letno Khayrovo na zabavi pred Grosvenor Squareom v Londonu. Par naj bi se na zabavi pojavil okoli 21. ure in večino večera preživel skupaj.

"Bila sta neločljiva, videti sta bila kot par. Zdel se je res navdušen nad njo," je povedal vir za Daily Mail.

Vir je prav tako razkril, da so prisotni gostje vedno znova prosili Cruisa, naj se fotografira z njimi, a jih je vsakič zavrnil, DJ, ki je skrbel za vzdušje, pa je moral v nekem trenutku celo javno povedati, da se Tom Cruise ne želi fotografirati.

Cruise in Khayrova naj bi zabavo skupaj zapustila v zgodnjih jutranjih urah.

Vojna (nekdanjih) zakoncev

Kot razkriva Daily Mail, je Elsina Khayrova nekdanja ruska manekenka, ki je bila poročena z tajkunom Dmitrijem Cvetkovim. Danes je britanska državljanka in si z bivšim možem deli več nepremičnin v Združenem kraljestvu, vsaka pa naj bi bila vredna več kot 20 milijonov dolarjev. Poudarili so tudi, da je 36-letnica lastnica več dragih avtomobilov, nakita in več umetniških zbirk.

Znano je tudi, da se je letos poleti s svojim nekdanjim možem zaradi ločitve znašla na sodišču, ni pa jasno, ali je bila ločitev na koncu tudi uradno zaključena. Tsvetkov naj bi Khayrovo obtožil skrivanja znatnega premoženja, vključno z njeno milijon dolarjev vredno zbirko torbic, ona pa naj bi njega obtožila, da je "na črnem seznamu v Kremlju".