Zacvetela po ločitvi

Sprememba pričeske Ane Tavčar buri govorice o novi ljubezni

S.Č.
12. 12. 2023, 20.29
Deli članek:

Voditeljica Ana Tavčar je nedavno pokazala drugačno pričesko in seveda mnoge zanima, če je za to kriva nova ljubezen.

M24
Sprememba pričeske Ane Tavčar buri govorice o novi ljubezni

Pred časom je odjeknila novica, da se je voditeljica Ana Tavčar razšla s televizijcem Igorjem Pirkovičem, s katerim imata tudi dva otroka. Sprva o tem ni želela kaj veliko govoriti, saj si je verjetno želela, da bi vse skupaj precej mirno zletelo mimo vedno radovednih medijev. Zdaj je že nekaj časa od njene ločitve, Ana pa ne skriva, da stvari niso enostavne.

"Ne travmiram in jočem v nebo"

Nekaj časa je res ostalo skrito, nato pa prišlo na dan, da se je Ana ločila in da z Igorjem nista več par. "Ne travmiram in jočem v nebo, ampak vsako, res čisto vsako stvar razumem kot lekcijo in celo še več, kot priložnost. Padla sem, mislim, da že velikokrat, in ravno tolikokrat znova vstala. A vedno vstanem lažje in predvsem to je zelo pomembno, hitreje," je takrat povedala za Onaplus.

In ob tem seveda ni skrivala, da ji vseeno ni enostavno. "Težje mi je kot kdaj koli prej. Morda sem tudi zato šla svojo pot, ker me je bremenila senca neke domnevne političnosti. Nikoli in nikdar nisem delovala politično, politika pogosto vnaša nemir, predvsem pa vidim, kako zelo deli ljudi," je še dejala takrat in s tem povedala, da si predvsem želi najti spet svoj mir.