Zahvalaton

Na Kongresnem trgu veliki koncert glasbenih zvezd

R.T.
12. 12. 2023, 13.24
Posodobljeno: 12. 12. 2023, 13.24
Deli članek:

Bliža se 28-urni dobrodelni zahvalaton Radia 1 in dm, ki bo postregel s pestrim dogajanjem na Mestnem trgu. Ne bo pa pestro samo tam, temveč tudi na Kongresnem trgu, kjer se obeta vrhunski žur za nepozaben zaključek leta.

Darja Štravs Tisu
/

Najdaljši Denis Avdić Show se bo začel v četrtek 21. decembra ob 5. uri in se zaključil 22. decembra ob 9. uri. V teh 28-ih urah se bo v studiu zvrstilo cel kup gostov, ki bodo poskrbeli za smeh, zabavo in dobro glasbo. Slišali bomo tudi pozitivne zgodbe ljudi, ki smo jim v preteklih maratonih že pomagali. Predvsem pa se bodo radijci z zahvalatonom zahvalili Slovencem za vso nesebično pomoč, ki smo jo letos namenili sorojakom v stiski.

Dogajanje se bo 21. decembra ob 19. uri preselilo na Kongresni trg, kjer nas čaka koncert priljubljenih slovenskih glasbenikov, ki bodo razgreli več tisočglavo občinstvo.

Na odru se bodo zvrstili: Alya, Rok n' band, Nika Zorjan, BQL, Polkaholiki in Žan Serčič. Pripravljajo pa radijci tudi posebno presenečenje. Lani jim je uspelo, da je cel Kongresni trg pel Silvestrski poljub na čelu z Alfijem Nipičem, presenečenje sledi tudi letos. Seveda pa bodo na odru množico pozdravili in se zabavali tudi voditelji Radia 1, na čelu z Denisom Avdićem.

Letošnji zahvalaton pa ima poleg imena še eno novost in sicer možnost darovanja 10 evrov preko smsa. Ljudem v stiski lahko pomagate tako z smsom POMAGAM5, kot tudi z smsom POMAGAM10 na 1919.

Radio 1
Napoved dobrodelnega zahvalatona.