Dejan Vunjak

Priljubljeni slovenski pevec postal očka

J.V.
7. 12. 2023, 15.16
Posodobljeno: 7. 12. 2023, 15.44
Deli članek:

Dejan Vunjak, ki nadaljuje glasbeno zapuščino svojega pokojnega očeta Brendija, je postal očka. S partnerko sta se razveselila prihoda sina Oliverja.

Facebook/Dejan Vunjak
Dejan Vunjak je postal očka.

Glasbenik Dejan Vunjak o svoji zasebnosti ne govori preveč, čeprav na družbenih omrežjih rad objavi kakšen utrinek iz vsakodnevnega življenja. Priljubljeni pevec, ki nadaljuje glasbeno zapuščino svojega pokojnega očeta Brendija, je na objavljenih posnetkih večinoma sam.

Danes pa v objavi v rokah drži otroške copatke, ko je svojim oboževalkam in oboževalcem sporočil srečno novico, da sta s partnerko, ki jo pred očmi javnosti pridno skriva, povila sina Oliverja. "No, pa imamo še enega Vunjaka. Dragi Oliver, dobrodošel! Želim ti, da bodo tvoji koraki na življenski poti srečni in veseli," je zapisal ponosni očka na Facebooku.

Radio Veseljak poroča, da je Oliver na svet privekal včeraj zvečer, mali nadobudnež pa ima menda tudi že "lepo vpet glas". Dejanov otrok je že tretji vnuk pokojnega Brendija in njegove žene Danice. Dveh otrok se je namreč že razveselila Dejanova starejša sestra, nekdanja plesalka Tina, ki ima sina Brendija in hči Dioro. Dejan in Tina skupaj uspešno nadaljujeta tudi zgodbo prve zasebne založbe v Sloveniji, založbe Mandarina, ki jo je leta 1990 ustanovil njun oče.