Še vedno jo preseneča

Marjetka Vovk s solzami v očeh ostala brez besed

S.Č.
7. 12. 2023, 09.26
Posodobljeno: 7. 12. 2023, 09.27
Deli članek:

Ob tej novici je obstala brez besed, sledile pa so solze ganjenosti.

profimedia
Po vseh teh letih jo še vedno spravi v jok.

Pevka Marjetka Vovk, ki jo trenutno spremljamo tudi v vlogi žirantke v šovu Slovenija ima talent, se s svojim možem Raayjem te dni mudi na glasbeni turneji. Letos med drugim praznujeta tudi jubilej, kar 20 let skupnega življenja, pa tudi ustvarjanja. Zato sta se podala na turnejo, kjer bosta z njuni koncerti po kulturnih domovih osrečevala publiko, le ti pa so razprodani že dva ali tri mesece vnaprej. 

Nedavno pa je Marjetka doživela tako presenečenje, ki jo je pahnil v jok. Za svoj 40. rojstni dan si je zaželela, da bi lahko svoje pesmi zapela na velikem koncertu, njen Raay pa si je to dodobra zapomnil in jo seveda tudi razveselil. Ne da bi sama vedela, je za 25. maj rezerviral priljubljeno ljubljansko koncertno prizorišče, Križanke. Tam bo potekal njun največji koncert v karieri. Raay ji je to sporočil na nadvse izviren način, vse skupaj pa je ujela tudi kamera.

"Po vseh teh letih me še vedno zna spraviti v jok in šokirati. Ampak na kaj takega, nisem pomislila niti v sanjah. Pred celotno glasbeno sceno in javnostjo je šel Raay na kolena ter razkril srčno darilo za najinih 20 let skupnega življenja. Presenečenje, ki ga ne bom pozabila nikoli. Razkril je, da se bo zgodil najin največji koncert do zdaj 25.5.2024 v Križankah. In moja reakcija?," je ob posnetku, objavljenem na Instagramu, zapisala Marjetka.

Ob videnem so bili številni ganjeni, njej so pa polzele solze sreče. Raay je pred Marjetko pokleknil s križankami v roki in ji tako dal do znanja, kaj je "ušpičil." Verjetno je ne bi mogel bolj osrečiti, če sklepamo po Marjetkinem zelo iskrenem odzivu.