Izpoved

Angelina Jolie: Nimam družabnega življenja, nameravam se preseliti

D.K.
7. 12. 2023, 06.59
Posodobljeno: 7. 12. 2023, 07.12
Deli članek:

Igralka Angelina Jolie je v zadnjem intervjuju razkrila številne podrobnosti iz svojega življenja in povedala, kaj bi počela, če ne bi bila igralka ter kakšno službo bi izbrala danes, pa tudi, s čim se spopada. Pogovor je nanesel tudi na družino

Profimedia
angelina jolie

»Danes se ne bi odločila za službo igralke. Ko sem začela, nisem imela nikakršnih pričakovanj niti si nisem mislila, da bo vse tako javno, da bom morala toliko deliti,« je začela svojo izpoved za Wall Street Journal.

Kot je povedala, sta več kot dve desetletji, preživeti pod tako intenzivnim zanimanjem javnosti, terjali svoj davek, vse skupaj pa se je še okrepilo po njeni ločitvi od Brada Pitta. Igralka je pojasnila, da ji je prisotnost v medijih zaradi ločitve povzročila tolikšen stres, da je leta 2018 med snemanjem Disneyjevega nadaljevanja 'Vladarica zla 2' opazila, da se je njen glas od trenutka, ko je prvič posnela Zlohotnico, popolnoma spremenil.

Nenadoma zbolela za Bellovo paralizo

Moje telo se odziva na stres, dvigne mi krvni sladkor, pol leta pred ločitvijo pa sem nenadoma zbolela za Bellovo paralizo, je povedala. Priznala je tudi, da medtem ko živi v Los Angelesu, nima družabnega življenja. Na zmenke na hodi in ima zelo malo prijateljev. Razkrila je, da se namerava sčasoma za vedno odseliti iz Los Angelesa in več časa preživeti doma v Kambodži.

»Po ločitvi sem izgubila možnost živeti in svobodno potovati. Preselila se bom, ko bom lahko, saj od vseh krajev na svetu Hollywood ni zdrav kraj za življenje,« je dejala igralka in se dotaknila svoje družine in spregovorila o tem, kako je ločitev vplivala na njihovo življenje. »Morali smo se pozdraviti. So stvari, od katerih smo morali ozdraveti,« je dejala.

Hollywoodska zvezdnika imata šest otrok

Angelina je namreč mati šestih otrok. Hollywoodska zvezdnika imata tri sinove, Maddoxa (22), Paxa (20) in Knoxa (15), ter tri hčerke, Zaharo (18), Shiloh (17) in Vivienne (15). V tokratnem intervjuju je igralka razkrila, da niso le njeni otroci, ampak tudi njeni najboljši prijatelji.

Spomnimo, Angelina Jolie in Brad Pitt sta se leta odločila za ločitev. Skupaj sta bila sedem let, preden sta se leta 2014 poročila. V javnost so večkrat prišle podrobnosti njunega razmerja, Angelina pa je leta 2022 zoper nekdanjega moža vložila tožbo, v kateri je svojega nekdanjega moža hudo obtožila. Podrobno je opisala dogodek, ki se je zgodil leta 2016 na zasebnem letalu, in navedla, da je prišlo do zlorabe. Med zakoncema je izbruhnil prepir, nato pa še fizično obračunavanje.

Ko je eden od otrok verbalno branil mamo, je Pitt planil na lastnega otroka, Angelina pa ga je zgrabila od zadaj, da bi ga ustavila. Da bi jo spravil s hrbta, se je Pitt vrgel nazaj na sedeže letala in ji poškodoval hrbet, piše v dokumentih, predloženih sodišču, kjer je razvidno, da je bil igralec nasilen do svojih otrok. »Otroci so planili noter in vsi pogumno poskušali zaščititi drug drugega. Preden je bilo konec, je Pitt enega od otrok davil, drugega pa udaril v obraz. Nekateri otroci so ga rotili, naj preneha. Vsi so bili prestrašeni,« je navedeno v tožbi.

Igralka je svojemu odvetniku še povedala, da je sledilo še veliko napetih ur letenja, po katerih je Pitt občasno stopil iz zadnjega dela letala, da bi vpil in preklinjal nanje. Omenila je tudi, da jo je nekdanji mož v nekem trenutku polil s pivom, nato pa z alkoholom polil še otroke. To je bil konflikt, zaradi katerega je igralka pozneje vložila zahtevo za ločitev.