Uroš in Tjaša

Cankarjev dom sta razprodala v 36 urah!

S.Č.
7. 12. 2023, 14.09
Deli članek:

Glasbenika Uroš in Tjaša sta pred kratkim napovedala največji projekt v karieri do sedaj! 9. februarja bosta z razširjeno glasbeno zasedbo stopila na oder razprodane Gallusove dvorane Cankarjevega doma.

Facebook
Niti sanjalo se jima ni, da se to lahko zgodi.

Zakonca Uroš Steklasa in Tjaša Horvat Steklasa, ki ustvarjata pod imenom Uroš in Tjaša, veljata za enega prepoznavnejših duetov pri nas. Že oktobra sta napovedala največji projekt v svoji karieri do sedaj. 9. februarja bosta skupaj z razširjeno glasbeno zasedbo in gosti glasbeno pravljico pričarala na velikem odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma.

Prava senzacija se je zgodila, ko sta napovedan koncert do zadnje karte razprodala v pičlih 36 urah. "Najini poslušalci so naju res pozitivno presenetili. Koncert smo razprodali v samo 36 urah in iz Cankarjevega doma so nama sporočili, da se to v njihovi zgodovini še ni zgodilo. Brez besed sva in neizmerno se veseliva 9. februarja," sta povedala presrečna Uroš in Tjaša

Facebook
Steklasika

Predstavila sta drugi njun album z naslovom Steklasika

Uroš in Tjaša pa imata še en razlog za veselje. Te dni sta namreč v krogu svojih glasbenih prijateljev in oboževalcev predstavila drugi album z naslovom Steklasika. Predstavitve so se udeležili tudi številni znani Slovenci, vprijetnem ambientu pa se je odvil nepozaben večer, poln dobre glasbe in prijetnega druženja.

Album Steklasika je pravo glasbeno popotovanje, v katerega je bilo vložene ogromno energije in truda s strani vseh vpletenih. Glasbenika sta zato izjemno vesela, da lahko album končno predstavita javnosti.

"Našla sva svoj zven, glasbeno rdečo nit. Vrnila sva se h klasiki v smislu produkcije, saj so prav vsi inštrumenti so posneti v živo, nič ni naklikano, ki pa super sovpada tudi z najinim priimkom. Steklasika je bila zato zelo prikladna igra besed, ki si jo je v bistvu izmislil eden najinih sledilcev na družbenih omrežjih," sta na družbenih omrežjih zaupala Uroš in Tjaša, ki sta se pred nekaj dnevi vrnila z Balija, kjer sta si nabirala moči za vse prihajajoče koncerte.