spominja se zadnjih sporočil

Jennifer Aniston razkriva, da sta se nekaj ur pred smrtjo še slišala

S.Č.
12. 12. 2023, 11.21
Posodobljeno: 12. 12. 2023, 11.21
Deli članek:

Jennifer Aniston je razkrila, da je svojemu pokojnemu soigralcu iz serije Prijatelji Matthewu Perryju v zadnjih urah pred njegovo nenadno smrtjo 28. oktobra pošiljala sporočila.

profimedia
Jennifer Aniston se spominja zadnjih sporočil.

Jennifer Aniston zatrjuje, da bo Matthewu Perryju vedno ob strani.Medtem ko je razmišljala o svoji vezi s pokojnim kolegom iz serije Prijatelji, se je spomnila sporočil z njim, ki sta si jih izmenjala 28. oktobra, le nekaj ur pred njegovo nenadno smrtjo. "Tistega jutra sem si z njim dobesedno pošiljala sporočila, smešni Matty," je Jennifer povedala za Variety. "Ni ga bolelo. Ni se boril."

Igralka Morning Showa je poudarila, da je bil Matthew pred smrtjo v dobrem stanju in da bi si želel, da se ga tako spominjajo. "Bil je zdrav," je dodala. "Nehal je kaditi. Prihajal je v formo. Bil je srečen, to je vse, kar vem." je dodala Jennifer.

Profimedia
Matthew Perry

Matthew, ki boja z zasvojenostjo ni skrival, zlasti v svojih spominih Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, si je močno prizadeval za bolj zdravo življenje. "Tako trdo je delal," je opazila Jennifer. "Res je bil težak. Zelo ga pogrešam. Vsi ga pogrešamo. Fant, zelo nas je nasmejal." To je bil lep spomin, ki ga je delila o svojemu pokojnemu prijatelju še dodaja. Ko je delila poklon prijatelju na družbenih omrežjih, je objavila posnetek starega pogovora, v katerem ji je rekel: "To, da sem te nasmejal, mi je pravkar polepšalo dan. Pravkar mi je polepšalo dan." In odgovorila je: "Awww prvi od tisočih!"

V mesecu dni po nenadni smrti zvezdnika serije Prijatelji so tako njegovi nekdanji soigralci v ikoničnem sitcomu Jennifer, Matt LeBlanc, Courteney Cox, David Schwimmer in Lisa Kudrow spregovorili o svoji žalosti.

Poskrbel je za prizorišče polno smeha

"Matty, zelo te imam rada," je Jennifer zapisala v svoji objavi 15. novembra. "Vem, da si zdaj popolnoma miren in brez vsakršne bolečine. Vsak dan se pogovarjava s teboj … včasih te skoraj slišim, kako rečeš 'bi lahko bil še bolj nor?'"

Soigralci Matthewovih prijateljev so mu pripisali zasluge, da je bila predstava in prizorišče polno smeha, kadarkoli so delali z njim. "Hvala, ker si se pojavil v službi, ko nisi bil dobro in si bil popolnoma briljanten," je Lisa zapisala v svoji objavi 15. novembra. "Hvala za najboljših 10 let, ki jih človek lahko preživi. Hvala za zaupaš mi. Hvala za vse, kar sem se naučil o MILOSTI in LJUBEZNI, ko sem te poznal. Hvala za čas, ki sem ga imel s tabo, Matthew." je za konec dodal David Schwimmer.