Astronapoved

Horoskop za soboto, 16. decembra

N. K.
16. 12. 2023, 06.34
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Doma bo vse pod nadzorom, tudi glede oseb, ki jih še vedno ne razumete najbolje. Lahko pričakujete pozitiven preobrat, ki vas bo močno razveselil.

BIK – V odnosih boste naenkrat v podrejenem položaju, kar vas ne navdušuje. Bodite mirnejši, počasi boste našli prave besede, da pokažete, da imate prav.

DVOJČKA – Ne obžalujte nečesa, na kar ne morete vplivati. Umirite se in počakajte, ne hitite in ne pretiravajte, vsaj toliko časa, da čustvena nevihta mine.

RAK – Končno vas bodo uslišali, čeprav vam je zdelo, da vas vsi prezrejo. Zdaj boste končno ugotovili, da je ta občutek zrasel v vas brez prave podlage.

LEV – Poskusite se osredotočiti, posebno če tudi v ljubezni nihate. Še vedno vas ščitijo ugodne okoliščine, kar pa ne pomeni, da lahko pretiravate.

DEVICA – Danes bo čutiti nemir, ki bo onemogočal skladnost. Bo pa čas skrajno primeren za spremembo, zato nikar ne oklevajte, ampak se podajte vanjo.

TEHTNICA – Doživeli boste nekaj, kar vam bo močno ogrelo srce. Ne razmišljajte in se predajte občutkom. Konec dneva vas bo poklical nekdo, ki ga ne pričakujete.

ŠKORPIJON – Imeli boste občutek, da vas vsi kritizirajo. Velik del tega bo neutemeljen, razmislite pa, ali se v ozadju vendarle ne skriva kanček slabe vesti.

STRELEC – Preganjale vas bodo nedokončane zadeve. Nikar ne odlašajte, saj si načenjate zdravje. Vzemite delo v svoje roke in v trenutku boste lažje zadihali.

KOZOROG – Pred vami je zelo umirjen dan, čas bo namreč nadvse ugoden za sprostitev in razvajanje. Vendar pa bi utegnila do izraza priti čustvena razdvojenost.

VODNAR – Primanjkuje vam energije, zato se prepirate tudi s tistimi, ki so z besedami spretnejši, in tako izgubljate še čas. A brez skrbi, minilo bo.

RIBI – Družabni boste, kar vam bo prineslo nekaj pozitivnih mnenj, tudi v domačem krogu. Izvirnost je še vedno vaše najmočnejše orožje, izkoristite jo.