Astronapoved

Horoskop za torek, 19. decembra

N. K.
19. 12. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v ribah, ob 23.46 preide v ovna.

Profimedia
/

OVEN – Odločili se boste in naredili nekaj sprememb. Občutili boste nemir, ki pa je posledica stresa. Narediti morate osebno analizo in se pogovoriti z nekom.

BIK – Dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in se posvetite podrobnostim, ki vam kradejo čas. Obveznosti boste opravljali z ljubeznijo.

DVOJČKA – Težave so sicer za vami, a še vedno se lahko dogovorite vsaj glede zadev, kjer za zdaj ni napredka. Razveselili se boste prijateljevega povabila.

RAK – Dan boste začeli nasmejano. Uspešno boste prestali izziv, ki vam ga bodo naložili. Dobili boste občutek, da se morate dokazati in narediti nekaj več.

LEV – Nekaj se preprosto ne izide, kot ste si zamislili. Ne boste se še premaknili nikamor, kar vas opozarja na to, da bi svoj cilj morali čim prej spremeniti.

DEVICA – Danes popustite v svoji natančnosti in se raje odločite za kreativnost, ki dovoljuje odstopanja. Razmislek o velikih odločitvah je tokrat upravičen.

TEHTNICA – Manjše razočaranje bo v vas prebudilo željo po napredku. Pazite, da ne boste napadalni. Težave sprejmite z optimizmom in se z njimi ne obremenjujte.

ŠKORPIJON – V službi bo danes vse pod nadzorom, hitri boste in podjetni, zato vam ne bo mogel nihče škoditi. Ljubezenska zgodba se bo nadaljevala bolj strastno.

STRELEC – Lahko pričakujete dinamičen dan. Polni boste izvirnih idej in zamisli, s katerimi se boste pomaknili naprej. S svojim znanjem lahko pomagate tudi drugim.

KOZOROG – Danes ne boste preveč komplicirali, ampak se boste med dvema zadevama raje odločili za tisto, ki vam ponuja prednost in boljše zaključke za vas.

VODNAR – Nekoga boste nekoliko užalili, čeprav to ni vaš namen. V ljubezenskih odnosih bodite danes še posebej previdni tisti, ki imate težave z zaupanjem.

RIBI – Na prvem mestu bo delo in težko se boste usmerili v čustvene zadeve. V večernih urah boste bolj neodločni in hitrih reakcij, kar lahko prijatelje zmede.