12 znamenj

Sporočila živalskih duhovnih vodnikov za prihajajoče leto

Nal Husić, www.carovnik-nal.si
22. 12. 2023, 15.55
Deli članek:

Leto 2023 je bilo leto sedmice in pred nami je vstop v leto osmice, v katerem bodo zelo pomembni odnosi. A edino z iskreno komunikacijo bomo živeli v zadovoljstvu.

Sašo Švigelj, M24
Nal Husić

Vse, v kar bomo vlagali trud, energijo in ljubezen, bo obrodilo sadove uspeha.

Ljubezen se bo poplačala z ljubeznijo, resnica z iskrenostjo, poštenje z uspehom. Osmica je namreč simbol planeta Saturna in obrnjen znak neskončnosti, ki deli svet na materialnega in duhovnega. To so pomembne lastnosti, na katerih bomo imeli možnost graditi zdrave temelje ter si tako ustvariti zdrav odnos do sebe, a tudi z drugimi in z življenjem.

Za vpogled v leto 2024 sem se obrnil na živalske vodnike, ki so nam predali sporočila za vsako astrološko znamenje. Poglejmo, kaj nam sporočajo te izjemne energije.

OVEN – medved in košuta

Ovnom bo leto 2024 ponudilo veliko priložnosti za napredovanje. Predvsem se bo to nanašalo na poslovno področje. Vendar bo za doseganje ciljev treba aktivirati intuicijo, saj boste tako znali prepoznati nove vire. V to vključite tudi sposobnost prilagajanja v različnih razmerah, ko boste iskali prave poti. V prvi polovici leta vas bodo okoliščine preizkušale predvsem v potrpežljivosti. Ohranite mirno kri in se na dogodke ne odzivajte čustveno. Raje zadevo prespite, dobro premislite in šele nato sprejmite odločitev. Svojo svobodo, neodvisnost in zaupanje izražajte skozi kreativno ustvarjanje. K temu dodajte še ščepec vere v čudeže in bodite pri delovanju nežni, sočutni, ter poskrbite za skladnost med željami in realnostjo. Tako boste ustvarili zdravo okolje, v katerem boste blesteli. Po drugi strani pa se bo ta energija naselila na vsa področja, kjer želite doseči cilj in biti pri tem uspešni. Kar boste sejali v prvi polovici leta, boste v drugi želi kot uspehe vloženega truda. Dovolite si biti bolj prožni.

BIK – zmaj ognja in krava

Leto 2024 bo za vas leto transformacij. Te se bodo izražale na vašem osebnem področju. Nekateri ste preteklo leto »spali« iz različnih razlogov, zdaj pa bo leto osmice, ki je vaše leto. Sprožil se bo notranji klic želje po ukrepanju in aktivnejšem delovanju. Zbudili se bodo nagon, strast in želja po oblasti – predvsem na način, da se zavzamete za svoje cilje in si začnete utirati pot do svojih želja, ki jih boste udejanjili. Zato prevzemite odgovornost v svoje roke, končajte stare stvari iz preteklosti in se podajte v raziskovanje novih priložnosti, ki se bodo kar vrstile. Pri svojem delovanju bodite disciplinirani, odgovorni in natančni. Če se boste zavzeli in resneje pristopili k vsemu, vam druga polovica leta prinaša velike uspehe, predvsem na področjih, kjer hočete ustvariti trdnost in zanesljivost. Pomembno je, da se odprete vsem vrstam obilja in ga sprejmete. Da, naučite se sprejemati in ne samo zagotavljati. Življenje vas bo podprlo pri srčnih željah, zato jim posvetite veliko pozornosti.

DVOJČKA – gad in zmaj zraka

Dvojčki boste deležni čudovitih preobrazb na področju fizičnega, mentalnega ali čustvenega zdravljenja. Zato je priporočljivo, da se načrtno odločite ter se podate v iskanje ustreznih rešitev za področje, kjer želite spremembe. Načrtno jih začnite uvajati. Hkrati pa ne pozabite na razumevanje preteklih dogodkov in česa so vas v resnici učili. Tu boste dobili zelo pomembna sporočila, ki bodo za vas odskočna deska za ustvarjanje zdravih temeljev pri odnosu do sebe in tudi do vseh drugih. Življenje je čudovita umetnost, ki nas uči gibanja skozi vse življenjske izkušnje. Glejte nanj z očmi učenja in manj z očmi »težko je«. Iščite navdih v vsem in aktivirajte notranjo moč. Življenje se bo odzvalo na vašo miselno naravnanost in vam pokazalo vse lepote. Miselno se naravnajte na čistost in prožnost. Spoštujte in negujte svoje odločitve, obenem pa bodite do njih odgovorni. Dovolite si biti to, kar ste in kar hočete. Začnite delati pomembne korake v svojem življenju.

RAK – sokol in lisica

Za vas bo leto 2024 leto novih začetkov. Zato je pomembno, da si reorganizirate življenje. Najprej začnite pri opuščanju starega, starih navezanosti, naučenih vzorcev delovanja in razmišljanja ter uvedite novitete. Potrebujete jasnost in pri tem bodite popolnoma iskreni do sebe. Za vse, kar vam ne koristi in vas ne podpira, je čas, da se naredi mesto novemu. Zaupajte si in verjemite vase, v svoje sposobnosti. Zmorete veliko več, kot si mislite. Bodite drznejši in tako boste spoznali, kdo in kaj ste v resnici. Opazujte, kako se bodo začele okoliščine spreminjati, in prepoznajte svojo vrednost. Premišljeno se lotevajte vsega in pri uresničevanju zadanih ciljev uporabite modrost in tudi eleganco. Veste, da imate oko za estetiko. Zdaj to vnesite v svoje delovanje in tako se boste lahkotneje prilagajali novim okoliščinam in novemu načinu življenja, ki je pred vami. Dano vam bo vse, kar si boste sami dovolili izkusiti, in pri tem imate velike možnosti, da uspete. Pojdite iz cone udobja.

LEV – žerjav in orel

Levi se boste v prvi polovici leta ukvarjali z iskanjem pravih poti. Vendar vse poti že poznate, saj vas radovedna narava vodi v iskanju vsega neznanega. Zdaj je vaša naloga, da ne čakate in ne iščete izgovorov za svoje nedelovanje. Osredotočite se nase, na svoje cilje in življenje, po katerem hrepenite. Vstopiti bo treba v popolnoma nove vode in tako spoznati moč povezave z zunanjim svetom. Začnite odkrivati lepote uspeha in aktivirajte svoja skrivna znanja. To je vaš recept za uspeh! Česa ste se učili v letu sedmice? Zdaj to vključite v leto osmice. Pokažite pogum in odločnost, voljo in moč. Ko boste imeli dovolj močno željo, si ustvarite vse, kar si želi vaše srce. Naučite se videti širšo sliko vsega in se začnite premikati. Vzpostavite stik s svojim srcem in uskladite želje srca z umom. Ta naj bo jasen in tako boste dosegli želeni napredek. Razširite krila in se podajte v povsem nove življenjske okoliščine. Razširite svoj »teritorij«, kajti tam vas čaka uspeh!

DEVICA – labod in sova

Device boste deležne čudovitih preobrazb v letu 2024, predvsem na področju odnosov. Da bi bili ti harmonični in ljubeči, je treba najprej vzpostaviti ljubeč in spoštljiv odnos do sebe. Karkoli ste v letu sedmice pogrešali, boste imeli zdaj priložnost, da zahtevate zase. Leto osmice vam bo ponudilo veliko novih priložnosti – namenite jim dovolj časa in pozornosti. Ne zapravite jih zaradi starih navezanosti, ki niso zdrave. Vstopate v leto ljubezni, zato ji namenite posebno pozornost. Prepoznajte svojo resnico, osredotočite se nase, na svoje življenje. Namesto strahu naj vas vodi navdih, ko boste raziskovali nove možnosti. Začnite se seznanjati s svojo lepo dušo, z vsemi darovi, ki jih nosite v sebi, in jih začnite tudi izražati. Ne bojte se izražati ljubezni skozi besede, dejanja in dovolite si jo tudi sprejeti. Težke izkušnje prinašajo bogate modrosti in teh se začnite zavedati. Začnite raziskovati, kdo kot duša ste, kakšne darove imate in kaj lahko z njimi dosežete oziroma ustvarite.

TEHTNICA – svinja in jelen

Pred vami je leto obdarovanj, predvsem za tiste, ki ste vlagali v svoj razvoj in skrbeli za svoje dobro počutje. Vidni napredki napovedujejo dobro leto in zagotavljajo materialno preskrbljenost. Vsi, ki imate željo po stabilnosti, dolgoročnih zadevah, imate zdaj priložnost, da si to tudi ustvarite. Vaš najboljši recept v letu osmice bo razvoj ob premagovanju lastnih strahov. Zato je pomembno, da se začnete načrtno spoprijemati z vsem, kar vam trenutno predstavlja strah. Ta je le iluzija, ki od nas želi soočenje in čisto nič drugega. S tem se boste znebili občutkov negotovosti, dosegli sožitje z vsem in začeli uživati v občutku pripadnosti. Bodite odprti do vsega, kar vam življenje ponuja, in se tako naučite sprejemati vse aspekte sebe. Obdajte se z občutki navdiha, veselja in se s to energijo lotevajte vseh nalog in obveznosti, ki jih ne bo manjkalo. Zaupajte si in bodite neodvisni pri delovanju. S kreativnim izražanjem sebe pa boste odprli marsikatera vrata novostim, ki bodo prihajale v vaše življenje. Teh se pa tudi veselite, mar ne?

ŠKORPIJON – vidra in žaba

Nikoli ne pozabite na veselje, igrivost in delovanje, dragi škorpijoni. Pred vami je leto dozorevanja in iskanja novih priložnosti. V vaše življenje vstopa pomembna oseba, ki vam bo pokazala, da je igrivost pomemben del življenja. Ta oseba je nekdo, ki vas bo spravil iz oklepa zavračanja, odpora in bega pred prevzemanjem odgovornosti. Prebudila bo vašega notranjega otroka in vam pokazala, da se osredotočite nase in na svoje želje. Ta oseba je blagoslov življenja, ki vam bo pokazala, da se je varno prepustiti toku življenja. Naučila vas bo tudi, da je lahkotnost zelo pomembna – v odnosih, na delovnem mestu, v življenju sploh. V svojem delovanju si dovolite jasno izražati sebe. S tem boste usvojili pomembnost razumevanja življenja. V letu osmice bo za vas poudarek na iskanju ravnovesja v vseh okoliščinah. Začnite pri sebi in v svoje življenje sprejmite vse, kar vas osrečuje in vas podpira. Po drugi strani pa odstranite vse, kar ni zdravo okolje za vas. Prepoznajte lastno lepoto. Prepoznajte čar lepote v vsem, kar vas obdaja v življenju.

STRELEC – volk in zmaj vode

Strelci boste imeli v letu osmice priložnost, da se sprijaznite s preteklostjo, ki je v vašem življenju odigrala pomembno vlogo. To se navezuje predvsem na vsa čustva in nerazrešene odnose, ki vas držijo v primežu. Sposobni ste se prilagajati vsem okoliščinam in ste v tem odlični mojstri. Vendar bo za vas pomembno, da se soočite z vsemi potlačenimi čustvi, zato da poiščete razumevanje in se osvobodite teh okov preteklosti. Okoliščine vas bodo »potiskale« skozi različne situacije, odnose, samo zato, da sklenete premirje s seboj in tudi z življenjem. Ne bežite od sebe, svojih občutkov. Podarite jim pomemben čas in poiščite ustrezno, a natančno razumevanje vsega učenja. S tem si boste povrnili samozavest in notranjo moč in deležni boste napredka v življenju. Naučili se boste premagovati lastne ovire, ki so vaša največja past. Zato leto osmice jemljite kot izjemno priložnost za velike notranje preboje – tako se boste razvili v odločnejšo in samozavestnejšo osebo. Ne skrivajte se in ne odmikajte se od sebe.

KOZOROG – mačka in čebela

Da bi bilo naslednje leto bolj umirjeno, bo treba poskrbeti za svojo neodvisnost. Varovali boste svojo nežnost in čutnost, saj ste v obdobju prevzemanja oblasti nad svojim življenjem. Odločno in pokončno stojte za svojimi vrednotami in cilji ter bodite pripravljeni pokazati kremplje, ko bo to potrebno. Seveda boste to naredili na svoj umirjeni način. In ravno umirjenost bo vaše vodilo vse leto 2024. Umirjenost je pomembna, ker se boste v letu, ki je pred vami, najbolj posvečali karieri oziroma poslu. Tu se vam kaže velik uspeh. Seveda namenite veliko pozornosti pomembnosti odnosa do sebe. Videti je, da boste delali z večjimi skupinami ljudi, zato se povezujte in objektivno izbirajte osebe, s katerimi se boste spuščali v poslovna sodelovanja. V vaše življenje vstopajo novi ljudje, novi projekti, nova znanja. Zato novemu odprite svoje srce in se življenju zahvalite za vse, kar ste in kar imate. Tudi za vse, kar še prihaja k vam.

VODNAR – stržek in bik

Pred vami je lepo leto, ki vam prinaša obilje v vseh oblikah. Da bi ga bili deležni, opustite željo po nadvladi in lenobo, v kateri se prijetno počutite, predvsem tisti, ki spite na starih lovorikah. Naučite se sprejemati kompromise, kajti tako boste sprožili kolesje življenja, da se bo zavrtelo v smeri nizanja uspehov ter doseganja uspešnejšega poslovanja oziroma izboljšanja finančnega stanja. V svoje delovanje vključite veliko ponižnosti, za vašimi deli in dejanji pa naj bo iskren namen. K temu dodajte še poštenost in dobili boste najboljši recept za velik uspeh. V svoja dejanja za dosego lastnih ciljev ne vpletajte drugih. Pomembno je, da ste odkriti, iskreni, sicer se lahko zazrete v ogledalo resnice in v njem boste videli iluzije ega in neuresničene sanje. Osredotočite se na iskanje ravnovesja v vseh življenjskih okoliščinah in tako poskrbite za zdrav, harmoničen pretok kreativne energije. Vse, v kar boste vlagali svojo pozitivno energijo, bo obrodilo sadove. Osredotočite se tudi na odkrivanje spečih potencialov!

RIBI – losos in tjulenj

Za ribe je bilo leto sedmice precej burno in zdaj ga končajte z razumevanjem preteklih dogodkov in izkušenj, s katerimi ste se srečevali v letu učenja ter usvajanja lekcij. Pot ni bila lahka, ste pa zdaj bogatejši z modrostjo. Ta vam bo dala moč, da boste v letu osmice prožnejši in odločnejši. Pomembno je, da ne pozabite na veselje in radost ter se optimistično lotevate vsega, kar vam bo prišlo na pot. Zazrite se vase in nikoli ne pozabite, kdo in kaj ste, česa ste sposobni, zmožni in kakšno moč premorete. Veliko pozornosti namenite svoji lepi duši, ki vam bo zdaj ponudila nove možnosti in priložnosti. Te bodo prišle kot nagrada za preteklo obdobje, v katerem ste odkrivali nove dele sebe ter premagovali lastne sence. Ne bojte se tvegati, ko gre za vaše cilje in sanje. Sprejmite se z vsem, kar ste, da boste dosegli želeni cilj in prišli na pot uspeha. Ne glede na vse se zavedajte lastne pomembnosti in leto 2024 vam bo pokazalo še veliko lepega. V svoje srce in um naselite veliko miru in pomirjenosti tako s seboj kot tudi z življenjem.