Druženje se je sprevrglo v grozo

V Črnomlju zavrelo med sosedoma, zasijalo je jeklo, oba sta obležala mrtva

S.R.
23. 12. 2023, 19.37
Posodobljeno: 24. 12. 2023, 07.34
Deli članek:

Znanih je več informacij o grozljivki v Črnomlju. Kot so potrdili novomeški policisti, sta se med druženjem sprla soseda, ki sta najverjetneje drug drugega poškodovala tako hudo, da sta na kraju umrla.

Sa. R.
Fotografija je simbolična

Kot smo že poročali, se je v večstanovanjski hiši v Črnomlju v noči na soboto odvila grozljivka. Po informacijah portala MMC sta se sprla stanovalca v hiši, pri čemer je bil pretep za oba usoden. Gre za slovenskega državljana in državljana Bosne in Hercegovine, ki naj bi se po poročanju portala sprla ter nato najverjetneje drug drugega zabodla. Oba sta umrla na kraju nesreče.

Več informacij o dogodku so zdaj pojasnili na PU Novo mesto. Kot so pojasnili, so malo pred 12. uro prejeli obvestilo, da je občan v enem od stanovanj v večstanovanjski hiši našel dve poškodovani osebi. Na kraj so se nemudoma odpravili policisti in reševalci, pri čemer je lahko zdravnik le potrdil smrt obeh oseb. Na kraj so posledično prispeli še kriminalisti, ogleda kraja dogodka pa sta se udeležili še preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Identiteta obeh pokojnih je že znana. Kot je potrdila tiskovna predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik Rangus, gre za 55 in 63 let stara moška, ki prebivata v sosednjih stanovanjih v isti hiši. Glede na prve ugotovitve sta se družila, sprla in »najverjetneje drug drugega tako hudo poškodovala, da sta umrla na kraju.« Vzrok smrti bodo ugotavljali s pomočjo sodne obdukcije, ki jo je odredila preiskovalna. Kriminalisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin, po zaključeni preiskavi pa bodo o ugotovitvah bodo seznanili pristojno državno tožilstvo.