Globje kozmične energije

Zadnja letošnja polna luna je darilo vesolja

Tanaaz
27. 12. 2023, 15.39
Deli članek:

Kako lepa polna luna za zaključek leta! Izžareva harmonijo, toplino in pozitivno energijo. Le vpijte njene žarke in občutite, kako hranijo vse kotičke vašega bitja, še posebej pa vaše čustveno telo.

AdobeStock
Ta polna luna se vsekakor zdi kot darilo vesolja, ko zaključujemo leto 2023 in se premikamo v vibracijo leta 2024.

Polne lune v znamenju raka so vedno zelo občutljiv čas, tako da čeprav morda jezdite na valovih čustev, vedite, da je na vaši strani dovolj kozmične podpore za doseganje pravega ravnovesja. Oglejmo si globlje kozmične energije ob tej polni luni, saj ustvarja nekaj precej posebnih in redkih poravnav!

SIRIUSOVA POLNA LUNA

Sirius je zvezda, svetlejša od Sonca, in častile so jo že številne starodavne kulture. Spomeniki so bili zgrajeni v skladu s Siriusom in obstaja nešteto zgodb o bitjih, ki so se spustila s Siriusa, da bi predajala svojo napredno modrost in znanje. V astrologiji naj bi bil Sirius naše duhovno sonce. Ko se aktivira, izžareva močno energijsko silo, ki lahko prodre v naše svetlobno telo in nadgradi našo frekvenco. Na Siriusovo energijo lahko gledamo kot na močno modro svetlobo, ki lahko aktivira ostrejšo inteligenco, okrepi naše psihične čute in nam pomaga ustvariti več svobode. Energijo Siriusa lahko uporabimo tudi za pomoč pri reševanju problemov, reševanju morebitnih tehničnih težav, uglasitvi svoje intuicije in sprostitvi vsega, kar nas ovira pri pristnosti.

27. decembra se polna luna natančno poravna s Siriusom, aktivira njegovo energijo in jo odda v naša bitja. Ker je Luna v prvi vrsti povezana z našimi čustvi, jih bomo občutili intenzivneje kot sicer. Morda čutimo, da se moramo čustveno osvoboditi vsega, kar nas ovira. Morda bomo prejeli val navdiha o tem, kako lahko krmarimo svoje življenje v danih razmerah. Morda prejmemo tudi uvide o tem, kaj nas poskušajo naučiti čustva. Če ste po naravi jasnovidni ali občutljivi, lahko pričakujete, da bo ta polna luna poživila vaše sanje, spodbudila vaše višje čute in okrepila vašo jasnovidnost.

JUPITER NAPOLNI IN MEHČA

LUNINO VODILO
Tokratna čudovita polna luna nam lahko pomaga, da se počutimo odlično v svoji koži, močni in lahkotni – brez vsega, kar nas ne podpira več.

Pod to polno luno je aktiven tudi Jupiter, ki ustvarja harmonično trigonsko poravnavo z Luno. Jupiter ima moč širitve in polnjenja, zato bo okrepil energije te polne lune in energije, ki jih čutimo iz Siriusa. Jupiter velja za planet dobrohotnosti in sreče! Starodavni astrologi so verjeli, da ko bo Jupiter močan na nebu, bo sijal obilje in srečo!

Naj bo ta polna luna dober opomnik, da se uglasite z vsem obiljem in darovi okoli sebe. Imamo toliko, za kar smo lahko hvaležni, tudi če imamo le malo, in če si vzamemo čas, da se osredotočimo na to, se lažje uskladimo z višjo vibracijo. Ker je to zadnja polna luna v letu, boste morda celo želeli razmisliti o vsem, za kar ste hvaležni v letu 2023. Poglejte nazaj skozi vsak mesec v letu in proslavite svoje zmage, premagovanje ovir in vse, kar se je zgodilo. Priznajte lepoto, ki vas je obdajala, in preverite, ali lahko na stvari gledate z vidika čudežev! Polne lune so tudi močan čas za sprostitev in opuščanje, kar energija Jupitra močno podpira. Morda boste med razmišljanjem ugotovili, katere navade, stališča ali stvari morate opustiti. Česa ne želite več nositi? Določite svoje namere in dovolite močnim žarkom polne lune, da osvetlijo pot uresničevanja oziroma opuščanja.

AKTIVNA VESTA

Vesta je eden od asteroidov Boginje in bo aktivna pod to polno luno. Boginja asteroida Vesta bo polni luni pomagala, da bo hranila in tolažila ter nam pokazala, da smo prav tam, kjer naj bi bili. Ker je Vesta boginja ognjišča in ognja in ker je polna luna tokrat v znamenju raka, znamenju doma in družine, je to dobra priložnost, da postanete pozorni na svoje okolje.

Ste v okolju, ki vas spodbuja in nahrani vašo dušo? Ste obkroženi z ljudmi, ki vas podpirajo in iz vas izvabljajo najboljše? Če se osredotočite na ustvarjanje nekaj lepote in pozitivnosti v svojem okolju, lahko veliko pripomorete, in ta polna luna bo vašim prizadevanjem dala dodaten zagon. Določite namen, na primer vnesti v svoj dom in družinsko življenje več usklajenosti, ter poglejte, katere korake lahko naredite, da v svoj prostor in okolico privabite več energije, ki si jo želite.