Astronapoved

Horoskop za sredo, 27. decembra

N. K.
27. 12. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Lahko se znajdete v sporu, če boste imeli občutek, da vas želi kdo ovirati. Bodite iskreni, saj ste na pravi poti, tudi mnenja drugih naj vas ne zmedejo.

BIK – Danes boste optimistični, saj nekaj poteka brez zapletov, ki ste jih sicer pričakovali. Po zelo zanimivem pogovoru se boste zlahka odločili, kako naprej.

DVOJČKA – Danes bodo najpomembnejši odnosi, še posebej ljubezenski. Na trenutke se vam bo zdelo, da se nekdo do vas obnaša popolnoma drugače kot v preteklosti.

RAK – Prijeten dan je pred vami, pravzaprav boste vse bolj uživali v dogajanju, še posebno na zasebnem področju. Sveže zaljubljeni boste na moč razigrani.

LEV – Morda trenutno pričakujete preveč, posebno na poslovnem področju. Prehitro vas zavedejo prijazne besede. Raje poskusite priti čim prej zadevam do dna.

DEVICA – Na področju odnosov, ki bodo danes precej na udaru, boste izvedeli nekaj, kar vas bo vznemirilo. A se boste hitro pomirili in sprijaznili z novico.

TEHTNICA – Danes bo veliko priložnosti, da se izpostavite. Pogumno boste dosegali uspehe, tako na poslovnem kot na finančnem področju, kjer boste zadovoljni.

ŠKORPIJON – Potrebovali boste pozornost, zato boste poskrbeli, da bodo vsi slišali vaše mnenje. Želeli si boste tudi potrditve in veliko boste pričakovali od partnerja.

STRELEC – Poskusite bolj optimistično pogledati na življenje in se nikar ves čas ne pritožujte. V odnosu z ljubljeno osebo si danes oddahnite in se prepustite.

KOZOROG – Pokazali boste, da se ne nameravate umakniti, čeprav vas konflikti spravljajo v stres. Nekomu to ne bo najbolj všeč, a ne popuščajte.

VODNAR – Danes boste imeli veliko sreče, še posebej če ste začeli uvajati spremembe. V svoje okolje boste z zadovoljstvom vnesli več znanja in svežine.

RIBI – Energični boste in neustrašno se boste podali novim projektom naproti. Vidni so poslovni uspehi, toda ne pozabite tudi na prijatelje in ljubljeno osebo.