NK Veržej

V tragični prometni nesreči v Mariboru umrl dolgoletni nogometni igralec in trener

D.K.
27. 12. 2023, 14.52
Posodobljeno: 27. 12. 2023, 14.52
Deli članek:

Bil je izjemno cenjen dolgoletni igralec, strasten trener ter nazadnje predani član upravnega odbora NK Veržej, so v sporočilu za javnost zapisali v klubu.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Iz Nogometnega kluba Veržej so sporočili žalostno vest, da jih je prezgodaj zapustil Andrej Osterc, ki je s svojo predanostjo nogometu puščal trajen vtis in navdihoval vse okoli sebe.

"Njegova zapuščina bo živela v srcih tistih, ki so ga imeli čast poznati in deliti trenutke z njim. V teh težkih trenutkih izrekamo iskreno sožalje njegovi ženi, sinu in hčerki, bratu, staršem ter vsem sorodnikom. Skupaj najdimo moč v lepih spominih, ki jih bomo ohranili za vedno. Andrej Osterc, hvala ti za vse trenutke smeha, učenja in nogometne strasti. Počivaj v miru, dragi prijatelj," so zapisali. 

Kot poroča portal Sobotainfo.com, je Osterc umrl v hudi prometni nesreči, ki se je pred božičem pripetila v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru. V nesreči je sopotnik v enem od vozil umrl na kraju nesreče, tri osebe so utrpele hude poškodbe, dve pa lažje.