Astronapoved

Horoskop za četrtek, 28. decembra

N. K.
28. 12. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Stojte za svojimi odločitvami, še posebno glede denarja. Kmalu boste spoznali svoje prednosti in se ob tem veselili novih uspehov.

BIK – Imate dovolj volje, da lahko opravite z vsemi ovirami, ki vam pridejo na pot. Dobri rezultati vam vlivajo samozavest, po kateri ste dolgo hrepeneli.

DVOJČKA – Poteza, ki temelji na spontanosti, se vam bo v obrestovala. Čakajo vas zanimiva presenečenja, tudi v družinskem krogu, kjer bo zelo veselo.

RAK – Na poslovnem področju vam lahko danes ponagaja ego. Napetost in trmo izkoristite za korak naprej in prebijte nevidne ovire, ki so vas omejevale.

LEV – Moti vas zavlačevanje, toda na druge nimate vpliva. Če ste samski, še ni trenutek za akcijo. Raje ohranite dober prijateljski odnos, ki je vreden več.

DEVICA – Pozabili boste na skrbi, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Res je bil že čas za to.

TEHTNICA – Če niste dovolj zbrani za nove začetke, se vsaj pozanimajte glede novosti. Tudi v ljubezni ste neodločni, saj se vam nekdo ne zdi povsem iskren.

ŠKORPIJON – Nihče vas ne more prepričati, da bi odstopili od svojih trdnih stališč. Vaša trma bo spet ovirala vse skupaj, zato pazite, kaj boste povedali.

STRELEC – Prijatelji bodo v vaše življenje vnesli svež veter. Zasebno bo današnji dan namenjen veselju, ustvarjanju in tudi iskanju novih priložnosti.

KOZOROG – Trenutno niste dovolj zbrani za opravljanje težjih nalog. Nekomu boste želeli pomagati, toda na koncu lahko naletite na nezadovoljstvo in kritike.

VODNAR – Izpostavljena bo vaša ustvarjalnost. Pustite zdaj vse nenujne obveznosti, ki vas ovirajo in vam kradejo čas. Danes prisluhnite sebi in svojim željam.

RIBI – Danes ne boste oklevali in se boste hitro odločili, celo malce tvegano. Znali boste realno oceniti razmere in hitro izračunati, kaj vam lahko koristi.