Numerološki pogled

Leto 2024 nosi število 8 – in kaj to pomeni za vas?

Kelly Peacock
28. 12. 2023, 16.25
Deli članek:

Vsako leto ima svoje število in ga predstavljajo različne energije. Število leta dobite, če seštejete vse številke v letnici.

AdobeStock
Glede na število življenjske poti bo novo leto za vsakogar drugačno.

Na primer, število leta 2022 je bilo 6 (2 + 0 + 2 + 2), ki predstavlja vse, povezano z ljubeznijo, lastno vrednostjo, postavljanjem temeljev in opuščanjem odnosov.

Leto 2024 pa predstavlja število 8, torej bo leto obilja, blaginje in finančnega uspeha.

KAJ PREDSTAVLJA ŠTEVILKA 8

V vsakdanjem življenju včasih redno opažamo določene številke. Angelske številke lahko denimo opažamo marsikje – 11:11 na uri, 333 v naslovih ali 777 na kakšni registrski tablici. V numerologiji je število 8 (ali 88 ali 888) zelo pomembno. Predstavlja obilje, blaginjo in finančni uspeh. Če vidite številko 8, vedite, da ste na poti k temu.

KAJ PRIČAKOVATI V LETU 2024

Leto 2024 bo v znamenju naše notranjosti. Poklicani smo, da prisluhnemo svoji notranjosti in intuiciji. Rastemo, se učimo in dosegamo.

Glede na številko življenjske poti pa bo to leto za vsakogar drugačno.

Življenjska pot 1

V numerologiji številka 1 predstavlja spremembo. Ne glede na to, ali začenjate v novi smeri ali se nameravate pomikati po isti poti, ste preprosto pripravljeni na nekaj novega in drugačnega. V novem letu pričakujte spremembo kariere ali velik premik v vaši vlogi na delovnem mestu. Vstopite v svoje sebično obdobje. Sanjajte na veliko. Pojdite tja, kamor si želite, in na mesto, ki si ga zaslužite. Vi boste glavni junak novega leta.

Življenjska pot 2

Število 2 predstavlja zaupanje in usklajenost. V letu 2024 se boste verjetno veliko naučili o svojih odnosih – s seboj in z drugimi ljudmi. Morda se boste počutili bolj usklajene z ljubeznijo, zato izkoristite to energijo, kolikor je le mogoče. Zaupajte tej poti! Zaupajte vase in zaupajte drugim ter njihovim namenom.

Življenjska pot 3

Število 3 predstavlja ustvarjalnost, duhovnost in notranjo resnico. Razmislite o ustvarjalnih podvigih, če tega še niste storili. To leto je namenjeno korakanju v nov prostor in boljšemu razumevanju vaših sanj. Pojdite na pustolovščino ali spoznajte nove ljudi. Pridobite novo perspektivo in poskusite izkoristiti svojo duhovno plat.

Življenjska pot 4

Število 4 predstavlja resnico in notranjo modrost. Morda je težko priznati samosabotažo in prevzeti odgovornost, toda v prihodnjem letu vam bo to uspelo; dosegli boste uspeh, vendar le, če ste pametni in pošteni do sebe glede tega, kaj deluje in kaj ne. Počutili se boste poklicane, da se umirite in uredite svoje prioritete.

Življenjska pot 5

Število 5 v numerologiji govori o transformaciji in notranji moči. Potrebne so prilagoditve in pripravljeni ste na velike spremembe. Šli boste na to pustolovščino in stopili boste iz svojega območja udobja. Prav tako boste v prihajajočem letu opravili veliko zdravljenja, osebnostno rastli in končno verjeli vase.

Življenjska pot 6

Število 6 v numerologiji predstavlja ravnotežje, samozaupanje in notranji mir. Morda ste leta 2023 doživeli veliko spremembo v življenju – veliko selitev, razhod ali novo službo. Leto 2024 vas bo vodilo, da zaupate temu procesu in sodelujete, ne glede na to, skozi kaj ste šli. Vse se bo uravnovesilo in dobilo svoj smisel. Bodite potrpežljivi.

Življenjska pot 7

Število 7 je pogosto povezano z dosežki in popolnostjo. Leto 2024 bo povezano s premiki v vašem življenju in nato obdelavo teh premikov. Kljub vsem vprašanjem in dvomom morate verjeti, da se bo vse uredilo. Čez leto dni boste videli, da so besede, ki ste jih ravnokar prebrali, resnica.

Življenjska pot 8

Število 8 predstavlja trdo delo, odgovornost in uspeh. Morda boste ugotovili, da je leto 2024 povezano z uspehom v bolj materialističnem smislu. Zato poskrbite, da bodo vaše finance v redu! Zdaj je čas, da pokažete svoje prednosti, da boste lahko dobili stvari, ki si jih zaslužite. Vaše trdo delo se bo poplačalo.

Življenjska pot 9

V numerologiji številka 9 predstavlja konce in nove začetke. V letu 2024 boste sistematično opuščali vse, kar vam ne služi več. Poslušajte svojo intuicijo. Če obstaja razmerje ali služba, ki je strupena in izčrpavajoča – pomahajte v slovo. Nato bodite odprti za nove izkušnje, nove ljudi in nove začetke.

..........

Osebni izračun

Da bi v numerologiji izračunali število življenjske poti, je treba sešteti vse številke v datumu rojstva, dokler ne dobimo vsote iz ene števke. Primer naj bo datum 16. 1. 1963: 1 + 6 (dan) + 1 (mesec) + 1 + 9 + 6 + 3 (leto) = 27

Nadaljujemo z združevanjem teh števil: 2 + 7 = 9

Število življenjske poti za osebo z datumom rojstva 16. 1. 1963 je 9. To numerološko število ponazarja osnovne lastnosti osebe in potencial v življenju.