Astronapoved

Horoskop za prvi teden novega leta

Tadej Šink
1. 1. 2024, 05.20
Posodobljeno: 1. 1. 2024, 10.39
Deli članek:

Kreativna energija nam vsem prinaša čarobne preobrate.

AdobeStock
ženska

Število ena vedno pomeni napredek in edinstvenost. Pozitivno je, ko nekoga pokličejo v ospredje, mu podarijo nagrado in pohvalo. Toda tudi ljudje smo drug drugemu darilo in skupaj rastemo, se učimo ter pridobivamo izkušnje. Slednje so sestavni del življenja in prinesejo tudi ravnovesje.

Nov koledar s svežo sliko in novo letnico nas bo opomnil, da smo stopili v nov ciklus; skozi upanje, da bo leto prineslo nekaj dobrega, lahko znova ozavestimo svoje vrednote. Res je, da ne smemo biti prestrogi, ne do sebe ne do ljudi, ki so nam blizu, lahko pa prijazno opozorimo, da nam to ali ono ni všeč, ter si prizadevamo za tisto, kar nam je všeč.

Kreativna energija, ki bo vladala letu, prinaša čarobne preobrate. Svoje življenje si lahko predstavljamo kot vrt, in če zanj skrbimo, bo dobro obrodil, v smislu dobrih iztočnic. Naredite nekaj dobrega zase in za soljudi, to so lahko prijetne besede ali nesebična pomoč.

AdobeStock
Astro znaki

Oven

Ljubezen: Glede na zvezdne namige vas konec tedna čakajo spremembe in novosti. V ospredju bo pogovor, ki bo prinesel romantične preobrate, in osebna sreča vam bo prinesla harmonijo. Sreča je na strani pogumnih in odločitve bodo tiste, ki prinesejo ravnovesje.

Denar: Rdeča nit bo, da boste usmerili svojo energijo v ambicije in želje. Merkur vas bo učil zmernosti in ekonomičnosti. Pri tem vam bo pomagala iznajdljivost in na delovnem mestu boste morali prebrati drobni tisk. Konec tedna boste prejeli neko pohvalo.

Zdravje: Ta teden se boste morali umiriti in okrepiti zdrav način življenja. Privoščite si nekaj časa zase in v miru razmislite, kaj vas veseli in osrečuje. Telesu priskrbite dodatne vitamine in se sprostite ob pogovoru. Odpreti morate svoje srce in mu slediti.

Bik

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala; ta teden boste tudi napredovali v odnosu in še poudarili pozitivnost sodelovanja. Kreativnost vam bo dala moč in voljo. Slediti morate svojim sanjam in občutkom.

Denar: Poglobili se boste v informacije, ki so pot do sodelovanja in raziskovanja. Venera vam bo od četrtka prinašala znanja, ki bodo okrepila vašo samozavest. Odgovorno se boste lotili novih nalog in pridobili dodatno motivacijo, kar pomeni uspeh.

Zdravje: Rdeča nit bodo pogovori, ki bodo pripomogli k ustvarjalnosti. Poglobili se boste v skrita znanja in pridobili informacije, ki vam lahko prinesejo uspeh. V sredo in četrtek boste nekoliko bolj občutljivi, petek pa bo dan osebne rasti. Srečen dan: torek.

Dvojčka

Ljubezen: Venera vam bo na začetku tedna namenila nekaj obveznosti, toda konec tedna boste našli tudi čas za sprostitev. Razmišljali boste o pojmu osebne svobode ter iskanju sreče in zadovoljstva. Še posebno lepo vam bo v petek in soboto, ko bo romantično.

Denar: Na tem področju boste občutili podporno energijo. S svojim znanjem boste z veseljem pomagali drugim, toda konec tedna si boste morali narediti načrt, kaj ima prednost in kaj ne. Modro bo, da se odločite, kaj ste morda že prerasli in je treba pustiti v preteklosti.

Zdravje: Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in pri tem boste imeli podporo zvezd. Res pa je, da morate v tišini srca predelati nekaj malenkosti. Tudi v majhnih stvareh lahko najdete veselje. Zlata energija je tista, ki prinaša ugodnosti in paleto novosti.

Rak

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo in pogovori bodo ugodno vplivali na razpoloženje. Romantična energija vam bo podarila moč in voljo. Slediti morate svojim občutkom, zberite pogum in naredite korak naprej.

Denar: Ta teden boste lahko upravičeno ponosni nase in na tisto, kar boste dosegli. Iz preteklosti boste izluščili modrost in poglobili svoje znanje. Spoznali boste, kaj so vaše najboljše lastnosti in kaj je tisto, kar vas morda moti. Prijetne novice bodo v ospredju v sredo.

Zdravje: Kljub množici obveznosti najdite čas zase in za iskanje ravnovesja. Poglobili se boste v raziskovanje ali prebrali kaj novega o sodobnem načinu razmišljanja. Odprle se vam bodo nove poti in pogovori vam bodo ob tem še posebno v pomoč. 

Lev

Ljubezen: Pogovor s srčnim izvoljencem prinaša nova spoznanja in raziskovanje. Venera vam bo podarila namig, kaj morate še spremeniti in kje so vaše meje. Obdobje prinaša nauke, ob katerih boste bolje spoznali tako sebe kot druge. Ti pa bodo vaše ogledalo.

Denar: Zvezde vam prinašajo ugodnosti in sprejeli jih boste odprtih rok. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in sprejeti dejstva, kar pa bo korak do ugodnih rešitev. Merkur bo spodbujal učenje. V četrtek pričakujte napredek pri denarju.

Zdravje: Glasba vam bo povrnila energijo in vas spodbujala. Pozitivne misli vam bodo v pomoč pri iskanju rešitev. Prisluhnite sebi in se poglobite v svet duhovne energije. Pozitivno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Devica

Ljubezen: V ljubezni boste v prenesenem pomenu sprejeli darilo in skozi to dobite globoke uvide. To bo čas kar nekaj novosti in novih podvigov, kar vam bo dalo novo moč in voljo. Merkur vam bo pomagal izbrati učinkovite besede, a pri tem tudi prisluhnite svojemu srcu.

Denar: Teden, v katerem boste imeli ogromno dela in obveznosti, a spremembe vam bodo v pomoč. Venera vam bo podarila nekaj dobrih idej in Merkur omejitev, toda konec dober – vse dobro. Rdeča nit bodo odnosi na delovnem mestu.

Zdravje: Pogovori vam bodo v oporo. Odkriti boste morali, kaj vas veseli, in si vzeti čas za uživanje. Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapisujte. Odprite svoje srce in najdite svoje sanje, kajti to je pot do lastnih občutij.

Tehtnica

Ljubezen: Spremembe, ki se bodo dogajale, vam bodo v opomin, da morate narediti korak naprej. Precej motivacijsko bo v soboto in nedeljo, ko se boste osvobodili nekih bremen. Ljudje vas bodo vsak dan naučili nečesa o sebi.

Denar: Odločitve tega tedna bodo modre in preudarne. Odprite srce in najdite v sebi namig, ki vodi do popolnosti. Seveda vam bo na delovnem mestu prišla prav tudi diplomacija, kot postavljanje lastnih pravil. To še posebno velja za sredo in četrtek.

Zdravje: Prihaja ploden teden in posledično tudi dobro počutje. Pogovori bodo terapija, iz katere boste črpali moč in zaupanje. Zapisujte si občutke, tako boste našli svoj notranji mir. Usoda se bo v petek obrnila v vašo korist.

Škorpijon

Ljubezen: Naklonjen vam bo Mars, ki vam bo prinesel prave besede in Merkur nekaj odločnosti, in tako bo vse bolj zabavno oziroma bolje. Barva tedna bo rdeča, ki bo prinesla upanje in notranjo moč. Kot kaže, boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

Denar: Pozitivne misli vas bodo ta teden pripeljale daleč, naredite lahko tudi dober načrt. Sodeč po zvezdnih namigih se vam utegne izpolniti srčna želja. S svojim znanjem boste z veseljem pomagali sodelavcem in blesteli boste v skupinski dinamiki.

Zdravje: Poglobiti se boste morali v neko znanje in iz tega izluščiti navdih in motivacijo. Res boste imeli ogromno izzivov, toda najdite čas za tiste majhne pozornosti in nekaj zadovoljstva. V osebno pomoč vam bodo duhovna znanja.

Strelec

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in po stari navadi boste vi tisti, ki boste iskali rešitve. Sicer pa vas bo obiskala vila kreativnosti in spretni boste tudi v besedah, tako da boste lahko ponosni na doseženo. Pogovori lahko prinesejo paleto novih spoznanj.

Denar: Na delovnem mestu boste povezovalni, Jupiter vam bo podaril nove zamisli. Sledili boste svoji resnici in dostojanstvu ter tako osebnostno napredovali. Res pa je, da boste morali predelati nekaj iz preteklosti, popazite na svoje misli.

Zdravje: Koristne učinke bosta imeli tako sprostitev kot izmenjava mnenj. Sprejeti boste morali nekaj izzivov, Merkur vam bo pri tem v oporo. V sredo in petek boste bolj občutljivi, a si privoščite čas zase in sledite notranji modrosti, pa bo vse prav.

Kozorog

Ljubezen: Notranja svoboda bo priložnost, da naredite korak naprej. Tudi nevezane ta teden čakajo pozitivne prelomnice, kajti znali boste slediti glasu srca. Odločitve, ki jih boste sprejeli v odnosu, se vam bodo kmalu obrestovale.

Denar: Venera vam bo v pomoč do srede, potem pa boste morali narediti načrt, kaj ima pri denarju prednost. Na delovnem mestu bo več sodelovanja in harmonije, nemir se obeta edino v torek. Ključno bo, da svoje misli usmerite v pozitivno energijo.

Zdravje: Kocke usode se bodo zavrtele v vašo korist in čas bo primeren tudi za izmenjavo mnenj in pogovore. Če se boste odločili za daljšo pot, boste uspešni in nagrajeni. Kreativna energija vas bo polepšala in vam podarila notranji mir.

Vodnar

Ljubezen: Spremljala vas bosta sreča in zadovoljstvo. Ta teden bo dogajanje umirjeno in spodbudno. Srčnega izvoljenca boste morda povabili na pogovor in romantično večerjo. Energetsko podporo vam lahko zagotovi modra barva.

Denar: Pričakovati je, da boste odločitve sprejeli po nekih namigih. Glede na to, da je to čas retrogradnega Merkurja, previdnost ne bo odveč. Teden bo v znamenju osebne bilance, ko boste morali sešteti pluse in minuse. Denarno napredujete v sredo in četrtek.

Zdravje: Kljub več obveznostim si vzemite čas zase in najdite nov navdih. Vaši nasveti bodo zelo uporabni in tako boste marsikomu polepšali življenje. Zavedajte se, da so tudi prave besede ključ do srca in pot do ravnovesja.

Ribi

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo in dal vam bo nekaj dobrih iztočnic za osebno rast. Prijetne besede bodo balzam za dušo. Pridobili boste zanimive informacije, kaj lahko spremenite, da bi dosegli večji preobrat. Na splošno boste imeli srečo. 

Denar: Poglobili se boste v množico informacij in iz teh izluščili, kako napredovati. Spremembe na delovnem mestu vam bodo odprle nov pogled in dogajanje boste znali izkoristiti v svoj prid, to pa je tudi pot do modrosti.

Zdravje: Poudarek bo na duhovni energiji in mističnih znanjih. Preteklost vas bo učila, kaj morate še spremeniti in kje so vaše možnosti razvoja. Če se boste v sredo odločili po intuiciji, se bodo stvari razreševale same po sebi. Sprostila vas bo umetnost. 

oa
Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966